İlk kitabın bittiği yerden devam ettiği için, yorumunu pas geçiyorum..
İlk kitabın sonu güzel bitmişti ama bazı teorilerim vardı ve onları görmek için bu kitabı daha heyecanla beklemiştim ve beklentimin de üstünde bir kitaptı..
Sayfa 74’te katilin kim olduğunu öğrendik zaten ve ciddi anlamda aşırı üzüldüm, resmen kalbim kırıldı Ve gerçekten bu kadar erken öğreneceğimizi de beklemiyordum ve öğrenince daha merakla okumaya ve hemen bitirmeye odaklandım
Çünkü ilk kitap “katil kim” diye sormakla ve o gizemi merak etmekle okuyucu kendine bağlarken, bu kitap “katili öğrendik şimdi neler yapacak ? Noa ne zaman öğrenecek?” vs diye sorarak merak ettirdi ve bence bu yüzden ikinci kitap daha güzeldi, daha çok sinir bozucuydu ama bilerek okumak daha zevkli hissettirdi ahajajajkaka
38 ve 39. Bölümler AĞLADIM, GERÇEKTEN AĞLADIM, empati de yaptım galiba ve cidden kendimi çok kötü hissettim ve katil inanılmaz acımasız biri, zaten hasta ama bu kadarını beklemiyordum ve Noa için çok üzgünüm...
Kitabın sonuu.. kahretsin yani gerçekten kahretsinnn!!!!
Puan kırma sebebim, sonunda bir iki olay yaşanıyor ve bir olaydan inanılmaz mutlu olurken Noa ile ilgili bir şey beni çok sarstı, o şekilde hissetmek istemezdim ve üzüldüm..
Son olarak önemli bir uyarım var
Kitabın kesinlikle +18 yaş sınırı var. Katilin ağzından okuyoruz ama gerçekten yaptıkları inanılmaz korkunç ve bunları detaylı anlatıp pişmanlık hissi duymuyor ve yaş sınırına dikkat ederek almanızda fayda var.. Bazı kişiler için hassas ve tetikleyici olabilir, dikkat etmenizi tavsiye ediyorum