2025 17. kitabı
Okunma: 26 Ocak 2025 16:24
Hamide Yeşilyurt °•~♧ Aşk Falcısı Merhaba bugün sizlere harika bir kitabın paylaşımı ile geldim yazarın kalemiyle tanıştığım bir kitap oldu ve kesinlikle çok sevdim. Kitaba başlar başlamaz sizi içine çeken kurgu eğlenceli diyaloglarıyla son sayfasına kadar keyifle okutuyor. Ben Jennifer ve Mark'ı çok sevdim. Eminim sizler de okuduğunuzda aynı fikirde olacaksınız hadi hemen daha fazla beklemeden konusuna geçelim. Jennifer W. Andre aslında psikoloji okumuş zamanla çok sevdiği astrolojiye yönelmiş bir ilişki terapistidir. Şehrin çok dinlenen radyo kanalında astroloji burçlar ve kişisel ilişkiler üzerine program yapmaktadır. Canlı telefon bağlantıları ile konukları ile görüşen Jennifer'ın programı oldukça revaçtadır. Fakat ilişkiler üzerine bu kadar program yapan Jennifer 29 yaşında ve ruh eşini hala bulamamıştır. Mark Thomson Amerikan futbol Ligi'nin en başarılı oyuncularından biriydi yaşadığı sakatlıktan sonra futbol hayatını noktalayan Mark artık bir gazetede futbol üzerine köşe yazarlığı yapmaktadır ününden ve popülerliğinden hiçbir şey kaybetmeyen Mark hala basının ve futbol camiasının gözdesidir. Mark'ın da hayatında aktif birlikteliği yoktur ve pek de istememektedir. Mark gazetede en yakın arkadaşı olan Melanie ve Drew un ilişkisinin radyo programında verilen tavsiye sonucu kopma noktasına geldiğini öğrenince programı yapan Jennifer'a karşı hırslanır. Melanie'yi ne kadar ikna etmeye çalışsa da ilişki kopma noktasına gelmiştir. Arkadaşının ilişkisi için gözünü karartan Mark radyo programını arar. Tamamen Jennifer'ı ve yaptığı programı kötülemek için arayan Mark ın canlı yayındaki konuşmaları fazlasıyla reyting alır. Gizemli Mark'la ilişki terapisti Jennifer'ın hikayesi böyle başlar. İlişkilerin burçların uyumu ile olacağına inanan Jennifer'ın bu zamana kadar inandığı her şeyi yıkmaya hazır bir Mark vardır. Sizce bu işin sonu nereye gidiyor ::))) Kesinlikle tavsiye ediyorum
Aşk FalcısıHamide Yeşilyurt · Lolla Yayınları · 202419 okunma