2025 18. kitabı
Okunma: 26 Ocak 2025 20:37
@gamino.book ][ Evil Under Watch Selaaamm.. bugün kısa fakat harika bir distopik _bilimkurgu kitabi ile geldim. Yazardan okuduğum ilk kitap. Kurgusu ,anlatım dili olay akışı çok iyiydi. Ana konunun gelişimini farklı zaman dilimleri içindeki bölümlerde peşi sıra okuyoruz. Ben severek okudum. Eğer siz de kısa ama keyifli bir distopik- bilimkurgu okumak istiyorsanız Kesinlikle tavsiye ediyorum, hadi daha fazla beklemeden konusuna geçelim. Bir düşünün yaklaşık iki asırdır süren bir düzen var ve bu düzen eski çağları, savaşları ve suçları toprağa gömmüş. Mutlak bir huzur yaşanıyor... Leydi Lora sakin olduğunu düşündüğü o sabah modern sanat müzesine gitmek için yola çıkmıştı. Otonom aracının içindeyken trafik bir anda kitlendi, bir kaza olup olmadığını bakarlarken aracına orta yaşlarda hırpani kıyafetler içinde bir adam çarptı Cinayet! diye bağırıyordu. Akabinde telefonu çaldı Markus Greenwood Lady'i arıyordu. Dünya Barış birliğinin Fahri konsolosu olan Markus Greenwood acil toplantıya çağırdı. Büyük bir amfide yapılan toplantıya katıldığında Markus dünyanın birçok yerinde katledilmiş insan bedenleri bulduklarını söyledi. Bu imkansızdı bir şeydi, yaklaşık iki asırdır hiçbir suç işlenmemekteydi. Leydi Lora dan da bu konuyu araştırmak üzere kurulan ekibe katılması rica edildi. Zake J.Black sunum yapmaya kalktığında Lora durumun ciddiyetini anlamıştı. Yıllar önce dünya genelinde artan suç oranları ve şiddet küresel ölçekte ekonomik teknolojik ve sosyal yapıları tehdit etmeye başladığında nöroteknik implantlar şiddet çağını sonlandırmak için kullanılmıştı.Ve anlaşılan o ki Lora'nın büyükbabasının da bu olayda büyük bir payı vardı. Şimdi ise bir anda başlayan bu suç ve cinayetlerin altındaki sır perdesi aralanmalıydı. Çözüm ise zamanın derinliklerinde saklıydı..
Evil Under WatchEmre Kahraman · Lora Yayıncılık · 202416 okunma