Puan vermedi·400 syf.····Okunma: 27 Aralık 2024 00:00 Morgan Dane; eski bir savcı yardımcısı. Irak'ta görev yapan eşininin acı kaybından sonra, üç kızı ile Scarlet Falls'a döner ve babası ile yaşamaya başlar. Eşinin kaybından sonra işini bırakıp çocuklarına yoğunlaşan Morgan, yeniden görevinin başına dönmek ister. Tam yeni işini kapmış, bölge savcısı yardımcısı olacakken, çocuk bakıcısı Tessa ölü bulunur. Ve komşusunun oğlu Nick, cinayet ile suçlanır. Tüm deliller Nick'i gösterse de Morgan'ın kalbi, çocukları ile vakit geçiren, babası ile satranç oynayan genç adamın cinayet işlediğine bir türlü ikna olmaz. Yeni görevini elinin tersi ile iter ve Nick'in avukatlığını üstlenir. Tüm kasaba tarafından da kara listeye alınır.
Nick'in masum olduğunu ispat etme sürecinde en büyük destekçisi, eski bir polis olan ve şimdi dedektiflik yapan Lance'den gelir.
Bu ikili Nick'in masum olduğunu ya da cinayeti işlediğini bulmak için iz peşinde koşarken bu durum birilerini kızdırır ve hedef tahtası olurlar. Bu ikili hayatta kalmayı başarıp, Nick'in masumluğunu kanıtlayıp gerçek katili bulacak mı?
Yoksa Morgan, Nick'i savunmak ile hata mı yaptı?
Sizde okuyup öğrenmelisiniz.
#özürdile #morgandane serisinin ilk kitabı. Eski bir kitap olduğu için çoğunuz okumuşsunuzdur ama okumayanınız varsa kesinlikle okumalısınız. Tahmin etmesi kolay olsa da yine de elinizden bırakmanın imkansız olduğu, akıp giden bir kitaptı. Ben çok sevdim. Karakterlerle bağ kurmakta sevgimi ikiye katladı.
Ben keyifle okudum. Size de keyifli okumalar dilerim
Morgan Dane Serisi;
* Özür Dile