2024 88. kitabı
Emre, kimsesiz bir ortamda hayatta kalmaya çalışırken annesinin ölümüyle hayatı değişir. Teyzesi ona sahip çıkmak ister ama kuzeni bunu bir türlü kabul etmez. Annesinin kaybının ardındaki gizemi çözmek için harekete geçtiğinde, karşısına klonlama çalışmalarında kullanılan belgeler ve sırlarla dolu bir dünya çıkar. Bu süreçte özel güçlere sahip olduğunu ve safkan bir geçmişi olduğunu keşfeden Emre, kendisini içinden çıkılması zor bir girdabın içinde bulur. Sırlarla örülü bu macera, Emre'nin sadece annesini değil, aynı zamanda kendi kaderini de bulma yolculuğudur. Fantastik bir maceraya atılmak isteyenler için dikkat çekici bir başlangıç! Kitap oldukça ince olduğu için olaylar çok hızlı gelişiyor; bu nedenle bazen 'Burada ne oldu?' diye duraksadığım anlar oldu. Ancak bu kitabı, hikâyeye adapte olmayı ve ana hatları belirlemeyi amaçlayan bir novella (kısa roman) olarak düşünebilirsiniz. Elime alır almaz bitirdiğimi söyleyebilirim. Devam kitabında olayların daha derinleşeceğini ve asıl hikâyenin başlayacağını düşünüyorum.
Fantastik
Bir Avuç YalanMuhammet Aydın · Oleksa Yayınevi · 202423 okunma