2025 5. kitabı
Okunma: 28 Ocak 2025 15:06
Puanım tam olarak 3/5.ilk kitapta Sienna ve Dylan'in ilişkisi çok güzel başlamıştı sonra çok toksik olduğu için ilişkilerinden soğumuştum. Yazar bu kitabı nasıl yazacak diye yazdan beri merak ediyordum ama güzel değildi.Dylan'ın yanlış kardeşi seçtim demesi,ben üzülüp sinirlenirdim ama Scarlet sevindi.Dylanın onun için yaptığı iyi şeyleri görmüyor değilim ama hareketlerinde onu düşündüğü gözükse de diline çok geç yansıttı.Sienna için ne hissettiğini doğrudan söylemeli ben böyle gizli duygularla uğraşamam deyip kendisinin aynı şeyi yapması.Yaraları ve yaşadıkları için çok üzgünüm ama başkasına da kötü davranmamalıydı ○ zaman.Aralarda Dylan pot kırıyordu Scarlet affediyordu en sonunda affetmeyince Dylanımızın kalbi kırılmış lan şerefsiz senin baştan beri yaptıklarında Scarletin kalbi kirılmadı mi?Neyse ilişkileri hayal kırıklığıydı sadece seneler sonraki hali daha iyiydi.Dylan'in Remyle ilişkisini görmek iyiydi.Nicole'un Cruz'la ilişkisi iyiydi hayır evlenmişler de yazar başka karakter ilave etmesinin iyi olduğunu düşünmüyorum, okursam da anca meraktan okurum.ilk kitapta karakterlerin duyguları iyiydi olay kötüydü,o yüzden ilki daha iyiydi.
Tatlı KaosEmery Rose · Lapis Yayıncılık · 2024138 okunma