Love and Chaos #2

İlk Yayın Tarihi:
3 Nisan 2020
Lapis Yayıncılık

2024 71. kitabı
Vahşi Aşk’ı çok sevdiğim için serinin ikinci kitabına hemen başladım.Ama Dylan ‘nın hikayesini maalesef çok sevemedim. İlk kitapta da Dylan’nın toksik bir ilişkisi olduğunu okuduk arka fonda.Bu kitapta ise yıllardır bir dargın bir barışık sevgilisinin kardeşiyle olan ilişkisini okuyoruz.Öyle olaysız ,dümdüz ablamın eski erkek arkadaşı muhabbeti vardı.Scarlet gerçi sözde salladı o durumu.Hali hazırda ablasıyla sevgiliyken bile seviyordu Dylan’nı. İlk kitapta çok olay vardı ve kitaba çekilmiştim okurken.Bunda ise çok sıkıldım okumam baya zaman aldı zaten.Dylan ,annesi kaynaklı travmaları olan bir karakter ama kitabında onu bile verememiş yazar.Hayal kırıklığı oldu benim için.Normalde yazarlar kitabın sonunda gelecekten kesit yazdıklarında çok mutlu olurum.Bu kitapta o detayı bile sevmedim.Anladık en yakışıklı ,en seksi Dylan bunu sürekli okumaya gerek yoktu yani. Yetişkin içerik uyarımı yaparak bitiriyorum yorumumu.
2024 102. kitabı
Dylan'ın hikayesi için çok yüksek heveslerdeydim ama yine ellerim bomboş yüreğimde ince bir sızı. Remy ve Shane in hikayesindeki doluluk ve kalite kesinlikle bu kitapta yoktu. Zaten ablanın uzun süre ilişki yaşadığı eski sevgilisine göz koymak ve ona yürüyebileceğini düşünmek neyin kafasıdır ben bilemedim, bilmekte istemedim. Abla çok ortalıkta olmadığı için bir şekilde görmeyen göz olayı kabulleniyor ama Sienna sonuna kadar her konuda kesinlikle haklıydı bence. Ayrıca Scarlett in Dylan ın her isteğine boyun eğip, hemen kabul komutuna geçmesi de çok can sıkıcıydı. Hikayede derinlik olmayınca boşlukları da bolca smut sahnelerle doldurmuşlar. Ne muazzam bir fikir.... Velhasılı Dylanın hikayesinden de kendisinden de, Scarletten de hiçbir beklentimin karşılığını alamadım. Sevmedim, sevemedim, sevmekte istemedim zaten. Bazı sınırlar kırmızı renge sahip olup, yüksek sesle "yaklaşma" diye bağırıp çağırırlar. Saygı duyup onlara itaat etmek lazım.
Kitap Yorumu
4.5’tan 5
2024 139. kitabı
Okunma: 25 Kasım 2024 11:15
Yyaaaaaannnnniiiii Serinin ilkini okumadığım için Dylan hakkında fikir sahibi olmadan başladım kitaba. Deniz, gözyaşı ve yaz gibi hislerle sarmalansam da bana biraz ortalama geldi. Olaylar hızlı başladı, ancak gerisinde pek bir şey yoktu. Daha çok hislerden oluşan durağan bir kitaptı. Pek beğenmedim açıkçası. Scarlett, zengin ve despot bir ailenin yüz karası olan asi küçük kızıdır. Ablasının mükemmelliğinin gölgesinde geçen bir yaşam sürmüştür ve şaşırır mısınız bilmem, ama bu küçük kız ablası Sienna’nın erkek arkadaşı Dylan’a abayı yakmıştır. Dylan, ailesinin onaylamadığı her şeydir. Bir geleceği olmadığı düşünülen, “nerede akşam, orada sabah” bir zirzopun tekidir. Ancak insanların içlerinde nasıl yaralar sakladığını asla bilemeyiz ve aşk söz konusu olduğunda insanın göze alamayacağı şey yoktur.
·320 syf.·
2024 186. kitabı
İlk kitabı gerçekten çok sevmiştim o yüzden bu kitabı da seveceğime inanıyordum keza öyle de oldu. İlk kitapta Dylan biraz tehlikeli ve uçlarda yaşayan bir karakterdi. o yüzden bu kitapta aksiyon daha fazla olur diye düşünmüştüm ama aksiyon açısından ilk kitaba göre bile daha durgundu buna rağmen duygu olarak bence ilk kitabı aratmayacak kadar yoğundu. Dylan kesinlikle çok güzel bir karakter kız kardeşi için yaptıkları ne kadar kötü olursa olsun annesi için yaptıkları kesinlikle çok iyiydi, bir de hikayeyi onun açısından okumak ikizlere daha çok üzülmeme sebep oldu kadın karakteri ayrıca sevdiğimi belirtmek istiyorum kesinlikle ablası gibi sümsük ve çıkarcı biri değildi ablasına duyduğu o gereksiz bağlılık bence olmasa da olurdu ama En azından kitaba renk vermişti. Yazarın tarzını gerçekten sevdim o yüzden diğer kitabını da merakla bekliyorum.
2024 Okuma Raporları
Tatlı KaosEmery Rose · Lapis Yayıncılık · 2024138 okunma
Ablasının 7 yıllık sevgilisinden ayrılmasının üzerinden 2 yıl geçmişken, ablasının sevgilisiyle yatan ve bunu korkun, toksik bir ilişkşye dönüştüren, kendisine ve etrafındakilere saygısı olmayan, şımarık, sadakatsiz, ergen bir kızın smut hayatı. Sakın almayın kitabı, aldıysanız da okumayın bana kalırsa. Zaman böyle uyduruk bir hikaye için çok değerli.
2024 58. kitabı
Merakla beklediğim Dylan ile devam ediyor. İlk kitapta Remy bizi hüzüne boğup, kalbimize naif bir sevgi bırakmıştı. Peki ama Dylan ne yaptı? Hadi gelin size kötü çocuk ilan edilen ana karakterimizi anlatayım. Dylan kendini bildi bileli tek ailesi Remy'di. Onun hayatı kirlenmesin diye çabası çevrede kötü biri olarak gösterdi. Hatta daha da kötüsü herkesin ona değersiz gibi hissettiren o davranışları Dylan için erken yaşta büyümek zorunda bıraktı. Kasabanın en zengin iş insanlarından birinin kızı ile kopamaması her şeyin tuz biberi oldu. Sienna ile ilişkileri inişli çıkışlıydı. Sienna'nın babası ondan zaten nefret ediyordu. Kaçınılmaz son doslarım; onu terk etti. Dylan tek bir şeyden emindi. Okuyup, başarılı bir insan olmak. Yıllar geçti. Üniversiteyi bitirdikten sonra kendi yazılım şirketini kurdu. Sienna'nın küçük kız kardeşi Scarlet ailenin uyumsuz kız çocuğuydu. Kısıtlanmaya gelemeyen, kendi isteklerini ön planda tutan birisiydi. Yıllar önce ablasının erkek arkadaşı yatak odasının camından içeri düştüğünden beri ona aşıktı. Kaderin cilvesi demeli miyiz? Scarlet hâlâ aşık! Tek sorun Dylan'nın şimdi onu büyümüş haliyle gördükten sonra ne olacağı... Peki ya ablası? Bu ikilemler her ikisinde var. Fakat ne derler bilirsiniz. Kaderin önüne ne koyarsanız koyun olacakları engelleyemezsiniz. Bayanlar baylar, bu kitap sizi kendine aşık edecek. Sadece dikkat edin. Dylan'dan kalbinizi koruyun. Çünkü yazar o kadar iyi ki Scarlet olarak kitapta varolabilirsiniz. #tatlıkaos #sweetchaos #emeryrose #lapisyayınları
Romantik
2024 137. kitabı
Okunma: 11 Eylül 2024 16:56
#alıntı Sevimli, komik ve dürüsttü. Daha önce hiç istemediğim bir şeyi dilememe neden oldu. Birinin peri masalında kötü adam yerine kahraman olmayı. Çünkü Scarlett Woods on bir yaşından beri bana âşık olduğunu itiraf etmişti. Onun yatak odasının penceresine tırmandığımdan beri... Vahşi Aşk kitabını okuyan herkes Dylan hikayesini muhakkak merak eder. İşte bugün size Tatlı Kaos yani Dylan'la geldim. Öncelikle söylemeleyim ki bu seriyi çok sevdim. İki kitabıda bitirdiğim de ne kadar güzeldiniz dedim. İlk kitaptan Remy ve Dylan için hayatın ne kadar zor olduğunu görmüştük. Remy aşık olmuş fakat acı bedeller ödeyerek 7 yıl sonra Shane ile mutluluğu yakalamıştı. Dylan ise ikisinin en yakın arkadaşı Shena ile inişli, çıkışlı bir aşk yaşamıştı. Uzun yıllar boyun bir ayrılıp bir barışan bu çift kendi yollarına gitmişti. Shena her zaman babasının kontrolünde olmuş onun isteklerine göre hareket eden biri olmuştu. Dylan'la ilişkilerinin yürümemesinin en büyük sebebi buydu. Scarlet, ise ablasının yaptığı hataya asla düşmemiş hayatında neyle mutlu olacağını bilen, bunun için ailesine red çeken genç bir kız olmuştu. En yakın arkadaşı Nic ile küçük bir apartman dairesinde kendi işinde mutlu biridir. Çocukluğundan beri aşık olduğu Dylan onun için her zaman farklı olsada tabiki hayatına giren kişiler vardı. Çocukluk arkadaşı Oliyle sevgili olsada ona aşık mıydı? Kalbi her zaman biri için atarken bu zordu. Dylan, Scarlet'i tanıdıkça ona bağlanmaya başlar. Onun mutlu olması, yüzünün gülmesi için yapamayacağı şey yoktu. Onu tanıdıkça ablasından ne kadar farklı olduğunu anlar. "Yanlış kız kardeşi seçmişim." Dylan bunu söylediğinde Scarlet'in şaşkınlığını görmelisiniz. Dylan, işinde çok başarılı olmuş en büyük hayali olan sörf otelini almayı başarmıştı. Tabiki en büyük düşmanı Scarlet'in
2026 65. kitabı
Okunma: 15 Ocak 2026 20:42
Serinin birinci kitabını da beğenmiştim bunuda beğendim.Tek sıkıntı Scarlett'in ablasının eski sevgilisiyle ilişki yaşaması. Ama yine de keyifle okudum.Gelelim kitaptaki en sevdiğim karaktere Dylan.Gerçekten aşırı iyi bir karakterdi.
2024 83. kitabı
Okunma: 30 Eylül 2024 16:55
Emery Rose ~ #tatlıkaos ☆~•°Ona her zaman değer verdiğimi söylediğimde yalan söylemiyordum. Yanlış kardeşi seçtiğimi söylediğimde de yalan söylemiyordum. Beni bu kadar dürüst olmaya iten şeyin ne olduğundan emin değildim.•°☆ Merhaba, yakın zamanda okuduğum Emery Rose kitaplarından #vahşiaşk serinin ilk kitabıydı.Şimdi ise ilk kitaptan tanıdığımız St.Clair ikizlerinden Dylan ın hayatını okuyoruz. İtiraf edeyim ilk kitapda da çok merak ettiğim bir karakterdi. Çünkü o ailenin tek erkeği, ikizi Remy'nin koruyucusu, herşeye rağmen hayatta kalmak için eleni kirleten kötü çocuktu.. Peki gerçekten Dylan St.Clair nasıl biriydi? İlk kitabı okuyanlar konuya hâkim olacaktır ama henüz seriye başlamadıysanız ilk kitabı okumanızı tavsiye ediyorum. Geçelim hemen konumuza... Dylan St.Clair yıllardır annesinin onlarda bıraktığı yaraları kapamaya çalışırken yaşından çok erken zorluklarla mücadele etmeyi öğrenmişti. Kız kardeşini korumak eve bakmak hatta annesinin düştüğü tüm kötü durumlardan onu kurtarmak da buna dahildi.Remy'nin arkadaşı Sienna ile inişli çıkışlı ve aynı zamanda gizli bir ilişkileri vardı.(toksik bir ilişki) Sienna'nın babası Costa Del Rey in en nüfuslu işadamıydı.Bu ilişki aile için çok uygunsuzdu çünkü onlar için Dylan serserinin tekiydi. Tüm olumsuzluklara karşı çok zeki bir çocuk olan Dylan,harika bir üniversitede okumuş kendi yazılım şirketini kurmuş artık göze çarpan genç, başarılı ,zengin bir işadamı olmuştu. Lakin bunlar ona bazı insanların bakış açısını hiç değiştirmemişti. Bu yıllar içinde Sienna onu terk etmiş başka bir şehirde güvenli ve etik dünyasını tercih etmişti. Her ailenin bir Asi'si olur..İşte bu hikayede esas kız Scarlet tam olarak bir savaşçı. Sienna'nın kız kardeşi Scarlet ailenin tüm beklentilerinin tersinde kendi hedeflerinde ilerleyen yeri
2025 5. kitabı
Okunma: 28 Ocak 2025 15:06
Puanım tam olarak 3/5.ilk kitapta Sienna ve Dylan'in ilişkisi çok güzel başlamıştı sonra çok toksik olduğu için ilişkilerinden soğumuştum. Yazar bu kitabı nasıl yazacak diye yazdan beri merak ediyordum ama güzel değildi.Dylan'ın yanlış kardeşi seçtim demesi,ben üzülüp sinirlenirdim ama Scarlet sevindi.Dylanın onun için yaptığı iyi şeyleri görmüyor değilim ama hareketlerinde onu düşündüğü gözükse de diline çok geç yansıttı.Sienna için ne hissettiğini doğrudan söylemeli ben böyle gizli duygularla uğraşamam deyip kendisinin aynı şeyi yapması.Yaraları ve yaşadıkları için çok üzgünüm ama başkasına da kötü davranmamalıydı ○ zaman.Aralarda Dylan pot kırıyordu Scarlet affediyordu en sonunda affetmeyince Dylanımızın kalbi kırılmış lan şerefsiz senin baştan beri yaptıklarında Scarletin kalbi kirılmadı mi?Neyse ilişkileri hayal kırıklığıydı sadece seneler sonraki hali daha iyiydi.Dylan'in Remyle ilişkisini görmek iyiydi.Nicole'un Cruz'la ilişkisi iyiydi hayır evlenmişler de yazar başka karakter ilave etmesinin iyi olduğunu düşünmüyorum, okursam da anca meraktan okurum.ilk kitapta karakterlerin duyguları iyiydi olay kötüydü,o yüzden ilki daha iyiydi.

Emery RoseYazar · 0 kitap
Emery Rose'un iyi kırmızı şaraptan, sert kahveden ve sağlıklı dozda alaycılıktan hoşlandığı biliniyor. En son projesi üzerinde çalışmadığı zamanlarda onu Netflix'i art arda izlerken, güneş ışığı bulmak için dünyayı dolaşırken veya iyi bir kitaba dalmış halde bulabilirsiniz. Eski bir New York'lu, şu anda iki güzel kızıyla birlikte Londra'da yaşıyor.