Benim adım Tasmin Blythe'tı ama sıram geldiğinde ve podyumda gururlu, onurlu bir şekilde durmaya zorlandığımda bana yeni bir isim verdiler. Sonsuza kadar nereden geldiğimi hatırlayacak fakat aynı zamanda beni sahip olduğum her şeyden yoksun bırakacak bir isimdi. PİMLİCO
Bugün bir solukta okuduğum #dolarserisinin ilk kitabı #pennies yorumumla geldim. Yıllar önce yazardan Tess'in Gözyaşları serisini okumuştum. Orada yaşananlar, anlatılanlar beni çok etkilemişti. Yazarın yeni kitabı duyrulunca ne okuyacağımı biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Dark Romance budur diyorum. Yazar size aşk, böcek, kalp vaat etmiyor. Maalesef anlatılanlar bazı ülkelerde yaşanır. Kadın ticareti, alıp-satma, kölelik ve yaşanan işkenceler. Yayınevi de yazar da size ne okuyacağınızı belirtiyor. Ve siz bunu bilerek okumalısınız.
Tasmin,18 yaşında annesi gibi psikolog olmak isteyen bir genç kızdır. Annesinin düzenlediği yardım gecesinde kaçırılır ve kendisini ,kendisi gibi kızlarla bir anda açık artırmada bulur. Onu satın alan Alrik yüzünden hayatı kabusa dönmüştür. Artık adı Pimlico'dur ve tuvalet kağıtlarına 'Sevgili Hiç Kimseye' yazdığı mektuplar sayesinde hayata tutunmaya çalışır. 2 yılın ardından yaşadığı eve gelen kişi onun kurtarıcısı olabilecek mi? Sessiz çığlıkları, vücudundaki yaralar Elder Prest'i ne kadar etkileyecek?
Bu kitapla ilgili anlatacak çok şey var ama ne desem az kalır. Pim'in gücüne, kendini koruma yöntemlerine hayran oldum. Kafamda bir çok teori var umarım bazıları doğrudur bazıları yanlış. Beş serilik serinin ilk kitabıyla karanlık dünyaya giriş yaptık. Herkesin okuyacağı bir seri değil. Karanlık, şiddet, dark okumak istiyorum diyorsanız evet bu o kitap.
Eğer sessiz geleceğime sadık kalacaksam suskunluğumla dost olmak ve yarattığı her türlü tuhaflıkta huzur bulmak