2025 2. kitabı
Okunma: 14 Ocak 2025 01:03
Ah kara vanessam ah .. geçmişten günümüze kadar süre gelen en büyük toplumsal olaylardan bir tanesi maalesef kadına çocuğa yapılan cinsel şiddet suistmal taciz tecavüz vakaları sadece kadına indirgemek tabikide ayrımcılık olur erkeklere erkek çocuklarınada maalesef var . Kitapta vanessa daha reşit olmamış ve öğretmeni tarafından yıllar boyunca cinsel yönden suistimale uğramış ama bunu 30 lu yaşlarına gelene kadar asla kabul etmiyor ona göre 15 yaşında dolu dizgin aşk yaşadığını düşünüyor çünkü öğretmeni denen şerefsiz öyle bir manüpülatör ki vanessanın zayıf yanlarını kullanıyor özellikle arkadaşı olmayan yalnız içe kapanık kızları gözüne kestiriyor önce iyi bir öğretmen edası ile yaklaşıyor sonra dokunmalar başlıyor eğer karşısındaki kız tepki vermezse işi daha da ileri götürüyor kitabın her sayfasında sinir krizi geçiyorsunuz … yazarımızın ilk kitabı dili konuyu işleyişi şahane yıllara göre geçmiş ve geleceğe gidip geliyorsunuz vanessanın 15 den 30 yaşına kadar neler yaşadığı anlatılıyor olay örgüsü gerçekten birbiriyle bağlantılı gereksiz karakterlere yer verilmemiş baş karakterler olmak üzere yan karakterlerinde travmaları psikolojileri işlenmiş Ben kitabı beğendim çok hızlı okunuyor dili de çok akıcı .. keyifli okumalar herkese ..
Kara Vanessa’mKate Elizabeth Russell · İthaki Yayınları · 2022158 okunma