2025 2. kitabı
Okunma: 28 Ocak 2025 20:33
ODİN// CEVDET GÜNER Merhabalarrrrrrrrr biricik kitap sever dostlarımmmm.. Bugün içime içime işleyen harika bir kitapla düşüverdim. @cevdetgunerr yazarımızın kaleminden #odin kitabı Kitabımız bir birinden etkileyici ve birbirinden harika 7 kısa hikayeden oluşuyor. Kitabımız adını ilk hikayemizden köpek karakterinin adını taşıyan "odin" isminden alıyor. her biri birbirinden etkileyici ve insanın beynine kazınan 7 sürükleyici hikayeden oluşuyor ve bu hikayelerin her biri hayatın farklı yerlerine değinen, derin ve unutulmaz hikayelerden oluşuyor. Her bir hikayede farklı karakterlerin iç dünyasına ve onların hissettiği duygulara ortak olarak güzel ve kısa bir serüvene katılıyorsunuz. Farklı duygular farklı hisler içerisine bürünüyorsunuz. Her öykünün karakterlerinin yaşadıklarını ve kendileriyle olan savaşlarını yazarımız o kadar iyi betimlemiş ve o kadar harika aktarmış ki sanki olanları bizzat yaşıyormuşum ya da karşımda gerçekleşiyormuş gibi hissettim. Her birinin karşılaştığı zorluklara tanıklık edip kimi zaman "ay çok iyi" diyip mutlu olduğunuz kimi zaman ise " ah be " diyip hüzünlendiğiniz anlardan oluşuyor. Kitabı elime alıp ilk okuduğum zaman beni bu kadar etkileyeceğini ve hafızama kazınacağını hiç tahmin etmemiştim. Gerek açıklayıcı anlatımı ve betimlemeleriyle gerekse okuyucuyu düşündürmesiyle bayılarak bir çırpıda okuduğum harika bir kitaptı. Çok güçlü bir kalemi var yazarımızın ve iyiki tanıştım dediğim nadir kalemlerden. Yazarımızın diğer kitaplarıyla en kısa sürede karşınızda olacağım Odin Cevdet Güner
OdinCevdet Güner · Filtresiz Kitap · 202442 okunma