28 Ağustos 2024
Filtresiz Kitap

2025 6. kitabı
Okunma: 02 Mart 2025 12:15
Selamlar ! Az sözle çok şey anlatmak denilir ya hani işte tam olarak bunu yaşatan bir eser önerisiyle geldim. Yazarımızın kalemiyle daha önce tanışamamış olmanın hüznünü de kalbime sığdırarak yazıyorum bu öneriyi. Son derece akıcı son derece kaliteli bir kalem Odin 7 öykünün bir araya geldiği az sayfalı ancak büyük etkisi olan bir eser. Kitaba ismini veren Odin ilk hikayemiz. İnsanların avaz avaz bağırarak derdini anlatabildiği şu dünyada sessizliğiyle anlaşılmayı bekleyen masum bir yavru köpek olan Odin hayatı kendi bakışından, yaşadıklarının penceresinden anlatıyor. Tam seviliyorum beni sahiplenen birileri var dediği noktada yaşamın acımasız terk edilişleriyle çeşitli zorluklarıyla sınanıyor bu minik dostumuz. Baştan sona farkındalık oluşturacak öyküler içeren bu kitabı ruhuma işleyerek okudum. En sevdiğim beni en derinden etkileyen ise açık ara Odin oldu. Devamındaki öyküler daha uzun uzadıya yazılsaydı ikilemde bile kalabilirdim. Çünkü diğer öykülerde biraz hızlı başlayıp hızlı bir bitiş oldu gibi geldi bana. Yazarımız @cevdetgunerr kaleminiz daim olsun. Nice güzel eserlerinizi okuyup ruhumuza şifa bulalım
2025 2. kitabı
Okunma: 28 Ocak 2025 20:33
ODİN// CEVDET GÜNER Merhabalarrrrrrrrr biricik kitap sever dostlarımmmm.. Bugün içime içime işleyen harika bir kitapla düşüverdim. @cevdetgunerr yazarımızın kaleminden #odin kitabı Kitabımız bir birinden etkileyici ve birbirinden harika 7 kısa hikayeden oluşuyor. Kitabımız adını ilk hikayemizden köpek karakterinin adını taşıyan "odin" isminden alıyor. her biri birbirinden etkileyici ve insanın beynine kazınan 7 sürükleyici hikayeden oluşuyor ve bu hikayelerin her biri hayatın farklı yerlerine değinen, derin ve unutulmaz hikayelerden oluşuyor. Her bir hikayede farklı karakterlerin iç dünyasına ve onların hissettiği duygulara ortak olarak güzel ve kısa bir serüvene katılıyorsunuz. Farklı duygular farklı hisler içerisine bürünüyorsunuz. Her öykünün karakterlerinin yaşadıklarını ve kendileriyle olan savaşlarını yazarımız o kadar iyi betimlemiş ve o kadar harika aktarmış ki sanki olanları bizzat yaşıyormuşum ya da karşımda gerçekleşiyormuş gibi hissettim. Her birinin karşılaştığı zorluklara tanıklık edip kimi zaman "ay çok iyi" diyip mutlu olduğunuz kimi zaman ise " ah be " diyip hüzünlendiğiniz anlardan oluşuyor. Kitabı elime alıp ilk okuduğum zaman beni bu kadar etkileyeceğini ve hafızama kazınacağını hiç tahmin etmemiştim. Gerek açıklayıcı anlatımı ve betimlemeleriyle gerekse okuyucuyu düşündürmesiyle bayılarak bir çırpıda okuduğum harika bir kitaptı. Çok güçlü bir kalemi var yazarımızın ve iyiki tanıştım dediğim nadir kalemlerden. Yazarımızın diğer kitaplarıyla en kısa sürede karşınızda olacağım
Cevdet Güner
Cevdet Güner
2025 46. kitabı
Merhaba bugün sizlere çok severek okuduğum bir öykü kitabından bahsedeceğim.@cevdetgunerr in kaleme almış olduğu "ODİN" kitabı. Kitap birbirinden güzel 7 öyküden oluşmaktadır. Ama ben size
İnsana ve Hayata Dair
2025 3. kitabı
ODİN Kitabımızın birbirinden güzel içerikli 7 öyküden oluşuyor. Kitabımıza ismini veren ilk öykümüz Odin bir cins bir köpek yavrusudur. Annesi sütten keser kesmes başkalarına satılır. Yavruyu alan
2025 5. kitabı
Odin / Cevdet Güner Sayfa:81 Tür: #hikaye #edebiyat Merhaba Oldukça güzel bir eser okudum. Minik dostlarımızın gözünden ve 7 ayrı etkileyici derleme öyküden oluşuyor. Odin Savaş ve bilgelik tanrısıymış. Pomeranian ırkı olmamdan ötürü bana koydukları bu isimle görünüşüm kesinlikle tezattı. İnsan denen türü ilk gördüğümde çok korkmuştum. Boyutları bize göre çok daha büyüktü ve onlara kıyasla çok güçsüzdük. Yine de bize bakan insan İyi birine benziyordu. Bizimle olabildiğince ilgileniyordu ve sevgisini de göstermekten çekinmiyordu. Fakat her insanın öyle olmadığını sokağa defalarca terkedilmemden anladım. Malum #sokakhayvanları uyutulması konusuna acı bir örnek olmuş. Çok hassas ve bir o kadar da karmaşık durum. Çünkü defalarca köpek dâhil birçok hayvana ölümlerine kadar eşlik ettim. Bir yandan köpek saldırısına uğramış birini de gördüm. Saldırıya uğrayan kişi engelliydi ve birçok insanın engellemeleriyle ayrılmadı ve köpeği vurmak zorunda kaldılar. Saldırıya uğrayan kişinin de kaç tane damarı koptu. Hâlini görmek dahi istemezsiniz. Buna önlem nasıl olur bilmiyorum ama bunu genelleme yaparak salgırgan olmayan hayvanların ölümü. Biz insanlık için doğaya dönüşü nasıl olur? Vebanın nasıl çıktığını hatırlıyoruz dimi? Doğanın kusursuz dengesini daha ne kadar bozacağız acaba. @cevdetgunerr
İlknur
#kitapologileokuyoruz #düşsokağıkitaptutkunları #odin #yenikitap #reklam #işbirliği #ücretsiztanıtım #okudumbitti #cevdetgüner #tavsiyekitap
2025 18. kitabı
Okunma: 04 Şubat 2025 22:31
“Para uğruna insanlar dostluklarını hatta aile ilişkilerini dahi bitirebiliyordu.” “Kelimeler güçlüdür ve insanın ruhuna etki eder ancak bazı durumlar karşısında dudaktan dökülen özenle seçilmiş kelimeler dahi işe yaramaz.” Merhaba sevgili dostlar Bugün size sayfa sayısı az ama okurken yüreğimize dokunacak bir kitapla geldim Okuyan herkesin beğendiği bu kitaba kalbimi bıraktım… Kitabın içerisinde 7 farklı öykü var ve kitaba da ismini veren Odin’den bahsetmek istiyorum… Odin sevimli bir köpek ve öykümüzü onun ağzından okuyoruz… okurken adeta yüreğimiz burkuluyor ve kesinlikle ağlamakta serbest İşinin tek istediği sevmek sevilmek ve kısacık ömründe sahip olacağı bir yuvaydı… oysa insanlar acımasız, önce onu alıyor sonra da hiç acımadan sokağa bırakabiliyordu Odin’in hayatına eşlik ederken günümüzde de sokaktaki dostlarımıza yapılan bazı haksız adaleti konu almış sevgili yazarımız… Odinin hayatını yüreğim burkularak okudum ve kesinlikle okuyun dostlar sokaktaki dostlarımızı anlamak adına okuyun asla pişman olmazsınız Kitapta en sevdiğim ikinci öykü Keşkeler başlıklı öykü oldu, hepimizin hayatında keşkeler vardır, peki keşke demeyeceğimiz şekilde olsaydı herşey acaba daha mı mutlu olacaktık yoksa daha büyük keşkeler mi olacaktı hayatımızda?
2025 7. kitabı
Merhaba, sevgili opiaalar okuyucular . Bugün sizlere yepyeni bir öykü kitabı ile sesleniyorum. Hayvan sever dostlarımız toplanın . Yazarımızın kaleminden dökülen yedi tane güzel öykümüz var. Öncelikli olarak yazarımızın üslubundan bahsetmek isterim. Hiç ”en” olma çabası olmayan , aksine gayet ruhundan geçtiği gibi bize aktardığı için teşekkür ederim. Çünkü yazdıkları hayatın içinden seslenişler . Belki arka odalarında bıraktık bu bakış açılarını , görmedik ya da duymak istemedik ne yazık ki . Beni okurken duygulandırdı bu eser. Vicdanımın benimle birlikte bu kitabı okuduğunu bilmek çok özeldi. Yazarımızın dili ; yarışsız , zorlamadan , akıcılığı ile yarım saate kitabı tamamlatıyor.( ağlama molaları hariç) ODİN ilk hikayemiz. Benim yüreğim dayanmadı olanlara. Bir köpeğin başından neler geçebilir ve biz insanlar nasıl zevklerimize yenik düşüp bu denli kötü olabiliriz. Eğer bir yerlerde bir canlının hayatını kurtarabilirsek ne mutlu bize. Bir yerlerden bizi duyuyor ise Odin ve Kara ve daha niceleri bizleri affedin. Biz koca dünyaya sığdıramadık ne sizi ne insanlığımızı. Geriye kalan 6 hikaye de insanlık dersleri ile dolu. Tabii almasını bilene . Okumak isteyen arkadaşlarıma #tavsiye ederim. Bu kitapla yollarımı kesiştirdiği için
teşekkür ederi.
2024 187. kitabı
Okunma: 21 Kasım 2024 17:01
Merhabalar değerli kitapseverler bugün sizlere Cevdet Güner kaleminden Odin adlı kitabı tanıtmak istiyorum. Kitabımız 7 farklı öyküden oluşmaktadır. Öykülerin içerisinde Odin isimli bir köpeği sahiplenen birkaç kişiden sonra tekrar sokağa bırakıldıktan sonra ki zorlu yaşamını,John'un rüya ile gerçek arasında yaşadığı serüveni,bir gencin sabahın üçünde çalan telefon sonrası annesinin ölüm haberini aldıktan sonra neler yaşadığını,rahmetli eşinin maaşı ile geçinmekte zorluk yaşayan Hülya'nın kalp ağrıtan hayatında olanlar gibi birçok öykü okuyoruz bu kitapta. Tüm öyküler birbirinden güzel ve etkileyici idi o yüzden şu öykü güzeldi deyip ayrım yapamicam. Benim gibi öykü severlere keyifli okumalar dilerim. Yazarımızın kalemine sağlık okuyucusu bol olsun.
Ah Odin
2024 51. kitabı
#okudumbitti "Bana Odin diyorlardı ama anlamını bilmiyordum,Sonradan öğrendim ki Odin savaş ve bilgelik Tanrısı'ymış." (s.5) Merhaba kitap dostlarım bugün size değerli hocam
2025 5. kitabı
Okunma: 19 Ocak 2025 15:23
CEVDET GÜNER ODİN Merhaba #kitapsever dostlarım Bugün sizlere öykü önerisi ile geldim. Yazarımız @cevdetgunerr kaleminden özenle yazılmış #odin eseri ile geldim.

Cevdet GünerYazar · 0 kitap
1997 doğumlu Cevdet Güner, Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Hukuk eğitiminin ardından edebiyatla bağını derinleştirdi ve yazma tutkusunu profesyonel bir çizgiye taşıdı. Doyumsuzluk, Odin ve Bana Bakma gibi eserlerinde, sıradan bir anı evrensel bir sorguya dönüştürmesiyle dikkat çeker. Karakterlerinin iç dünyasında gezinirken okura da kendi hayatına dair sorular sordurur. Kimi zaman toplumsal meseleleri, kimi zaman bireyin en kişisel anlarını işlerken hep aynı derinlik arayışıyla yazar.