2025 1. kitabı
Okunma: 28 Ocak 2025 22:41
Öncelikle serinin gerçekten dark romance olduğunu bana hatırlatan bir kitaptı. Diğer kitaplardaki yumuşak hava burada buz gibiydi. Christian'ın kardeşi Ronan ve hayatına güneş gibi doğan Mila. Rehine tutulan ve babasıyla takas karşılığı serbest bırakılacak olan günışığının Ronan'ın karanlığına doğuşu mükemmeldi. Öncelikle dibine kadar toksikti. Christian ve Nico'nun aksine Ronan şeytanın dibiydi. Kızı manipüle ederek esareti altına alıp sonra onu birçok yönden (psikolojik) olarak yıpratması korkunçtu ve bu kitapta sevdiğim şey Mila'nın ne kadar içten içe onu arzulasa da her zaman ona kafa tutmasıydı. Boynunu büküp ağlayıp sızlasaydı bu kitaba asla tahammül edemezdim ama aralarındaki nefret-şehvet ilişkisi mükemmeldi. Birbirlerine laf sokuşları zekice ve eğlenceliydi. Ronan fark etmeden bu aralarındaki bağı kabullenişi mükemmeldi. Özellikle odasında oturup koluna takılmış saça bakarak Mila'nın tatlı, sevimli hallerini düşünürken adamının bir adım ötede milletin dişlerini döküşünü zerre umursamaması çok komikti. Kitapta Gianna, Christian ve Kat'i görmek evimde gibi hissettirdi. Bu kitap ihtiyacım olan tüm klişeleri bana verdi. Bayıldım
En Karanlık GünahDanielle Lori · Martı Yayınları · 20221,742 okunma