2025 4. kitabı
Okunma: 12 Ocak 2025 17:47
"Çünkü bir tek Murathan kavga etseler bile Gökçen’in elini bırakmıyor. Onunla olunca... ”derin bir nefes verdi. Ve cümlesini kısık bir mırıltı şeklinde tamamladı: “Gözüm asla arkada kalmıyor... ” Ali Alptekin'in dediği gibi bir tek Murathan varken gözümüz arkada kalmıyor. Biz senden razıyız Murathan :) Aradan yıllar geçse de anılar kaldırıldığı yerde durmuyordu. Gökçen ve Murathan için de öyle oldu. Gökçen her ne kadar kaçmaya çalışsa da yine düştü sevdanın içine. Pamuk, Kepcuk varken başka hiç bir yere gidemezdi, gidemedi de. Kepçük güzel seviyor yalan yok. "Babam dedi ki Gökçen kızların, sevdiklerine kalbi olurmuş. Benim sana kalbim var, Kepçük." Sevenler kavuştu heyt be çok güzel diyemeyeceğiz çünkü bu mutluluğu gölgeleyecek bir ateş düştü adeta kitabın tam ortasına. Dedim ben Pamuk bu kadar şeye dayanamaz, Kepçük'ü bırakabilir dedim ama bırakmadın kız helal olsun. Sen de güzel seviyorsun. Siz hiç ayrılmayın e mi? 20 yıl sonra bile çocukken olduğu gibi birbirinizi sevmenize ne demeli peki ya? Tabi ki ikisi ile kalmadı. Bilge ve Barbaros'un aşkı oluşmaya başladı. Süleyman ve Aybüke için de aşk sinyalleri çaldı. Daha doğrusu Aybüke için. Süleyman zaten aşıktı. Ufaktan Zülfikar ve Duru için de bir izlenim aldık. Hatta Aliş için bile :) Timur Töngemiz bekliyor halen :) Gerçek dostsun Timur Tönge es geçemem. İyi ki varsın. Dönüp dolaşıp Gökçende alıyorum soluğu. Her okuyuşumda ilk kez okuyor gibi kahkaha atıyor, derin hislere salıyorum. Tabi ki çizilmedik yer bırakmadım.
Gökçen 2Loresima · Ephesus Yayınları · 20245,6bin okunma