2025 8. kitabı
Okunma: 30 Ocak 2025 01:18
spoilerli olabilir lutfen dikkat!!! (hatta yuksek ihtimalle spoiler olucak)!!!! simdi soyle ki hayatimda gordugum en salak bas kadin karakterlerden biriydi hadi shane i hapse gonderdin ve suclu olduguna inaniyorsun hapishanede adama neden sicak davraniyorsun neden kanin isiniyor madem seni bogmaya kalktigini dusunuyorsun tamam onu da anladik cocugunun babasi falan buraya kadar tamam e tim??? cocukluk arkadasin diye cocugun aklini okuyorsun herhalde tim soyle iyi tim boyle iyi assssla yapmaz… kizimmm babana bile guvenme demisler bir cocukluk arkadasi almissin basini gidiyorsun tabi yazar bize katilin tim olmadigini cok acik belli ediyor da kizin tim’in sandal agaci kokmasindan, arastirip sapik gibi telefon numarasini bulmasindan, kolyesini vermesine kadar suphelenicegi cok fazla sey var ben olsam kadinin yerinde bir bokluk hissederdim de neyse ki biz biliyoruz timcigimizin sucsuz oldugunu simdi en cok katlanamadigim noktaya geliyoruz gercekten kafayi yedim hadi tim’i gonderdin hapse shane cikti adamla allah rizasi icin sevistin (adam 10 yil kadin gormemis yazik dedi kadin ya ben sok cidden) hadi bunlara tamam eyvallah butun travmalarini yasadigin 3 kisinin oldugu o eve hangi akla hizmet gitmeyi kabul ettin bir de uzerine cocugunu goturdun… HADI GOTURDUN SHANE’LE IKISINI ORMANDA NEDEN YALNIZ BIRAKTIN EY AKILSIZ NEYMIS KARDAN ADAM YAPICAKLARMIS YAPMAYIVERSINLER KARDESIM BOYLE SEY MI VAR CIDDEN KAFAYI YICEM her seyden ote bu yazarin okudugum ilk kitabiydi hakkini vermek gerekirse gercekten bazi yerlerde gerdi ve cok surukleyiciydi 2 gunde bitirdim baska kitaplarina da sans veririm dipnot: kitapta en sevdigim yer josh’in shane’i bilerek oldurmesiydi ve sonunda annem icin her seyi yaparim demesiydi gercekten neymis psikopatlik manyaklik gen aktarimi sagolsun cocugumuza gecmis brooke’a simdiden gecmis olsun diyor mutluluklar diliyoruz
MahkûmFreida McFadden · Olimpos Yayınları · 20242,685 okunma
Tam olarak okurken hissettiklerimin tamamı Brooke beni çıldırtttı çileden çıkardı kardan adam yapmak için göndermek ne ayrıca niye kulübeye gidiyorsun ve ilk andan beri niye shan'e sıcak davranıyorsun, diğer kitaplarını da okumalısın bundan daha iyiydi