Hayatta gri renk yoktur. Ya beyazdır ya siyah ya da rengarenk:)
2025 18. kitabı
Canım Aylin, canım kadınım olması gerektiği gibi bir kadına yakışan rengarenk bir hayat yaşadın. Zeki, başarılı, aklına koyduğunu yapan,fevri,Cesur kadın gibi kadınsın. Doktorluktan Ordu görevine, evliliklerinden yaşadığın aşklara, tedavi ettiğin hastalardan gezdiğin ülkelere kadar sayfalar arasında senin hayatını okumaktan ve seninle tanışmaktan çok memnun oldum. Biraz deli biraz Uçarı hayatıyın birçok yerinde kendimi gördüm. Başarılarınla, hatalarınla,tutkularınla kısa olan hayatına kocaman bir dünya sığdırdın. Ve biz kadınlara bir kere daha yaşamanın, Cesur olmanın,tutkunun, cesaretin, nefes almanın güzelliğini gösterdin teşekkür ederim Ayşe Kulin'in 1997'de kaleme aldığı Adı: Aylin kitabı gerçek bir yaşam öyküsünden konusunu olan Türkiye, Fransa, Hindistan, ABD gibi Farklı ülkelerde geçen ilk ve orta öğrenimini Türkiye'de yapmış, Avrupa'da Tıp öğrenimi görmüş Bir psikiyatrist Cumhuriyet kızı Aylin'in biyografisini beğenerek okudum. Sizlerin de beğenerek okuyacağına eminim keyifli okumalar dilerim.
Adı: AylinAyşe Kulin · Everest Yayınları · 201922,6bin okunma