2025 1. kitabı
Merhaba Kalemiyle ilk kez tanıştığım ve çok çok beğendiğim sevgili yazarımız Aycan Sarıahmet 'in kaleminden AKREBİN KALBİ kitabı ile tanıştırmak istiyorum. Annelerinin vefatından sonra Astrid ve abisi Ashton ile birlikte tek başına kalırlar.Bu ölüm ikisini de etkilese de Astrid annesinin ona ölmeden önce söylediği şeyleri aklından bir an bile çıkaramaz. ‘’Buzulları aş. Orada seni bekleyen bir şey var. Güvende olacaksın, korkma. Sen sadece senin olan şeye kavuşacaksın, benim cesur kızım, artık bu görev senin’’ Astrid ve abisi Ashton birlikte buzulların ev sahipliği yaptığı Antarktika’ya yola düşerler.Abisi Ashton kardeşini bu yolculukta bir dakika bile yalnız bırakmaz. Bu yolculuk hayatlarını tamamen değiştirecektir. Güneş tutulması başladığı anda kırmızı bir duvar görünmüştü. Astrid merakına yenik düşüp duvara yaklaşınca , abisi ile birlikte bambaşka bilmedikleri bir evrene gecis yaparlar. Sanki geleceğinden haberdarlarmış gibi onu beklemektedir. Noris, onu götürmesi gereken yere götürecektir. Orası neresi mi Akrebin Kalbi.. Astrid de aslında annesi gibi bir koruyucudur. Beş evren olan Dünya, Antares, Castor, Sheratan, Alrisha' den birinin koruyucusudur. Benim en çok sevdiğim evren Alrisha evreni oldu. Acaba böyle bir evren varmıdır gidip yasmayi çok isterim Beş evrenin gizemini heyecanla okuduğum bu harika fantastik kitap ile aşk, dostluk, ihanet, büyü,macera ve gizem temalarının işlendiği bu kitabı okumanızı tavsiye ederim Kitapla ve Sevgiyle Kalın @aycannsariahmet DOKUZ YAYINLARI Semra #akrebinkalbi #engelsizokurlaokuyoruz #kitaptavsiyesi #kitapönerisi #mertveduruileokumazamani #mertvedurununannesininkitaplari
Akrebin Kalbi 1Aycan Sarıahmet · Dokuz Yayınları · 202485 okunma