Merhaba Aplikasyon kitap yorumuyla karşınızdayım beni bilenler bilir tam bir distopya aşığıyımdır ve nerede ağır bir distopya varsa merak ederim. Teknolojiyle ilgili olan distopyalarda en sevdiklerimden. Aplikasyon da bir genç yetişkin distopyası Bundan dolayı bu kitabı ilk çıktığından beri aşırı merak ediyordum ve tüyapta %50 indirimde görünce kapıverdim.
Kitap günümüze yakın bir distopya bende bize böyle yakın ve çarpıcı kitapları çok seviyorum.
Aplikasyon telefon ve uygulamalarına olan bağımlılığı eleştiren bir roman. Ana fikir ve işleyiş güzel.
Kitapta olaylar ardarda ve hızlıca gelişiyor. Bir olay çözülür çözülmez diğerine geçiyor. Kitap yavaş yavaş başka yönlere ilerliyor. Kurgunun o noktaya ulaşması beni şok etti açıkçası ama kesinlikle sıkmadı. Kitap sade ve akıcı bir dille yazılmış. bazı konular çabucak üstünkörü geçildi bu yüzden puanından biraz kırıcağım.
Ayrıca bence bu kitaptan güzel bir seri olabilirdi bu kitap tek kitap olduğundan olaylar hızlıca bitmişti ben seri olmasını isterdim çok fazla olduda bitti gibi olmuş.
Genel olarak hızlı ve bol aksiyonlu bir kitaptı ben sevdim sizlerde artık klişe aşklardan sıkıldıysanız farklı bir kitap arıyorsanız size önerimdir puanım 8/10