·536 syf.····Okunma: 30 Ocak 2025 18:20 Öncelikle kitapta geçen karakterlerin sayısı çok fazla olduğu için aklımda kalması epey zor oldu diyebilirim. Ancak kitabın son sayfalarında tüm karakterleri kısaca hatırlatan dizin bu problemi kolayca çözmekte. Her karakterin kitabın sonuna doğru gelindiğinde geçmişte birilerinin torunu büyük büyük dedesi, babası, kuzeni ya da yeğenine bağlandığı bir son bizi karşılıyor.
Kitaptaki geçen olaylar sanki gündüz kuşağı tv programlarında (Müge Anlı,Esra Erol) geçen olayları andırdı bana bir süre. Çünkü birinin 2. eşine kendi öz oğlu aşık olan ve o kadınla evlenen mi ararsınız, baldızı ile yatak odasında eşi tarafından yakalanan mı ararsınız, kocasının cinsel sapkınlıklarından bıkıp içeceğine ilaç atarak ölümüne sebep olan hemşire mi ararsınız ne ararsanız var :)
Ancak kitabın sonlara doğru ciddi heyecan uyandıran bir aksiyon filmi vari olduğunu da söylemeden geçemiyorum tabiki. Daha fazla spoiler vermeden incelememi sonlandırıyor ve okumanızı tavsiye ediyorum.