MÜKEMMEL EŞLEŞME #kitapyorumu
"Bir noktada hayatımın önemli bir parçası haline gelmişti. Onsuz nefes alamaz, var olamazdım."
Eve, indirdiği flört uygulamasında her seferinde aynı adamla eşleşiyor. Ama o kişi, yasak bölge. Cole Kincaid, abisinin en yakın arkadaşı, kendisinin de lisedeyken abayı yaktığı kişi. Şimdi hokey takımında babasının yardımcı koçu olarak görev yapacak Eve ile de karşılaşmamaları mümkün olmayacak.
Eve'in tam da erkek arkadaşından ayrıldığı dönemde Cole yaşadıkları şehre dönüş yapıyor arkadaşlık ile başlayan ilişkileri flört uygulamasıyla takılmaya başlıyorlar ve aralarında herkesten saklı yaşadıkları gizli bir ilişki doğuyor. Çok tatlıydılar, okurken gerçekten çok keyif aldığım bir gidişata sahipti ve yazarın anlatım dilini de sevdim. Eve'in reddetmesine rağmen uygulamanın her defasında Cole ile eşleştirmesi detayı harikaydı, birbiriniz için mükemmel çiftsiniz bunu kabullenin lütfen.
İkisinin de hedefleri vardı birbirlerini desteklemelerine artı Cole'un kitaplar konusunda sergilediği davranışlara kalbimi bırakmış olabilirim. Mükemmel bir detaysın, ne diyebilirim ki.
Romantik, tek günde bitirilebilecek, keyifle okunan bir hikayeydi. Tavsiye ederim. Yazarın diğer kitapları için de şimdiden sabırsızlanıyorum.