Puan vermedi·272 syf.····Okunma: 26 Aralık 2024 00:00 Lanetli Öpücük ~ Erin Starling
Aşırı tatlı ve aşırı büyülü bir kitapla selamlar! Lanetli Aşık kitabında okuyup bayıldığım bir karakteri şimdi kendi hikayesinde okumak harikaydı
Vivienne ve Rhys’ın ardından önceki kitabın benim için yıldızı olan kuzen Gwyn ile beraberiz. O Graven Glen’deki hayatından çok memnundu. Cadı meclisi, büyü cadı dükkanı ve keyifli bir hayatı vardı. Ta ki Wells gelene kadar Rhys’ın erkek kardeşi, itaatkar evlat olan Wells. Şimdi yeni bir hayat için kasabaya geldi ve tam da Gwyn’in cadı dükkanı Muzip Şeyler’in karşısında yeni dükkan açtı. Birbirinden nefret eden bu ikiliden çok keyif aldım amaa pardon düzelteyim çoğunlukla nefret Gwyn tarafındaydı. İkisinin zıtlaşması, özellikle Ekselansları hitabına aşırı eğlendim. Bir büyünün bizi götürdüğü yere ve birbirlerine çekilmelerine neden olan o öpücüğe bayıldım. Cadı meclisi, bir takım planlar ve kaybolan büyü güçleriyle hem fantastik hem eğlence hem de romantizm dozu öyle dolu doluydu ki bayıldım!
Birbirlerinden uzak durmaya çalışmaları ama tatlı atışmaları çok güzeldi Cadıları ve bu kasabayı çok sevdim. Wells görünenin çok ötesinde bir karakterdi ve onun manipüle edilmeye çalışılmasına kalbim çok kırıldı. Bir şeyleri nasıl toparlamaya çalışacağını bilememesi ve Gwyn ile olan bağlarına aşık oldum. Bir de doyamadım dostlar. Bir bu kadar daha olsa bayıla bayıla okurdum! Kesinlikle okumalısınız!
“Birinin yaptığı her şeyin doğrudan seninle ilgili olmayabileceğini hiç düşündün mü, Bayan Jones?”