Erin Sterling - Lanetli Öpücük (The Ex Hex #2)
Erin Sterling’in büyüleyici atmosferi ve romantizmi harmanlayan Lanetli Öpücük, ilk kitap Lanetli Âşık’ın devamı niteliğinde olup okurları yeniden Graves Glen’in büyülü dünyasına davet ediyor. Bu kitap, Gwen ve Wells arasında filizlenen tutkulu ilişkiyi, Graves Glen kasabasının gizemli büyülü yapısını ve ortaya çıkan yeni tehditleri ele alıyor. Sterling, bir kez daha karakter derinliği, Cadılar Bayramı atmosferi ve çarpıcı bir hikaye ile dikkat çekiyor.
Gwyn Jones, Graves Glen’de kurduğu düzenli hayattan oldukça memnundur. Annesi ve kuzeni Vivian ile birlikte kasabanın sihirli enerjisini güçlendiren yeni bir cadı meclisi kurmuşlardır. Bunun yanında Gwyn, Muzip Şeyler isimli cadı ürünleri satan dükkanını başarıyla işletmekte ve genç cadılara rehberlik etmektedir. Ancak her şey, kasabaya Wells Penhallow’un gelmesiyle değişir.
Wells, ailesinin kurduğu kasabayla bağlarını güçlendirmek ve kendi hayatını kurmak için Graves Glen’e yerleşir. Gwyn’in dükkanının karşısına rakip bir mağaza açar. Başta bu durum, profesyonel bir rekabet olarak görünse de işler hızlıca karmaşıklaşır. Gwyn ve Wells’in zıtlaşmaları, beklenmedik bir şekilde tutkulu bir öpücüğe yol açar. Ancak bu öpücüğün yalnızca bir büyüden ibaret olduğunu düşünmeleri de işleri kolaylaştırmaz.
Durum daha da karmaşıklaşırken kasabaya yeni bir cadı meclisi gelir ve Gwyn’in büyülü güçleri azalmaya başlar. Gwyn ve Wells, birlikte çalışarak bu cadı grubunun kasabadaki planlarını çözmeye ve Gwyn’in kaybettiği sihrini geri kazanmaya çabalarlar. Ancak gerçekler ortaya çıktığında, Gwyn’in güç kaybının sebebi bu ikilinin ilişkisini ciddi bir sınavla karşı karşıya bırakır.
Gwyn Jones: Gwyn, güçlü, bağımsız ve kendinden emin bir karakter olarak öne çıkıyor. Cesur kişiliği ve olaylara