The Ex Hex #2

Erin Sterling
Erin Sterling’in New York Times çoksatanı Lanetli Âşık’ın devam kitabında, okurların sevgilisi Gwyn ve yakışıklılığıyla insanın midesinde kelebekler uçuşturan Wells Penhallow hem aralarındaki büyülü çekimle hem de yeni bir grup cadıyla mücadele ediyorlar. Gwyn Jones, Graves Glen’deki hayatından çok memnundu. Annesi ve kuzeniyle beraber yeni, güçlü bir cadı meclisi kurmuşlardı, Muzip Şeyler adındaki cadı ürünleri mağazasını başarıyla işletiyordu ve kasabanın genç cadılarından bazılarına rehberlik etmeye başlamıştı. Cadılar Bayramı yaklaşırken bir tek sorun vardı: Llewellyn “Wells” Penhallow. Wells, ailesinin kurduğu kasabayla arasındaki bağı güçlendirmek ve uzun yıllar boyunca itaatkâr bir evlat olarak Galler’de yaşadıktan sonra kendine yeni bir hayat kurmak için Graves Glen’e gelmişti. Muzip Şeyler’in tam karşısına yeni bir dükkân açıp da Gwyn’le zıtlaşmaya başlayınca beklediğinden fazlasını bulacağını çabucak anladı. Profesyonel rekabetleri tamamen kişisel –ve tamamen tutku dolu– bir öpücüğe yol açtığında, bu öpücüğün sadece büyülü bir yanlışlık olduğundan şüphe duymayan Wells ve Gwyn birbirlerinden uzak durmak için ellerinden geleni yaptılar. Ama gizemli bir cadı meclisinin kasabaya gelmesi ve Gwyn’in güçlerinin yavaş yavaş kaybolmaya başlaması üzerine, bu yeni cadıların ne istediğini öğrenmek ve iş işten geçmeden Gwyn’in gücünü geri getirmek için beraber çalışmak zorundaydılar.
Kitabın Konusu:
272 sayfa · İlk Yayın Tarihi: 20 Eylül 2022

320 syf.
Puan vermedi
Viv'in kuzeni Gwyn'i okuyoruz, çılgın bir cadıdır, atalarının büyüsüyle kasabayı beslemeye devam etmek istiyor. Rhy'nin kardeşi Wells, Gwyns'in hemen karşısında bir cadı dükkanı açıyor ve kısa sürede birbirlerine karşı romantik duygular geliştiren rakipler haline geliyorlar. Graves Glen'de hiçbir şey göründüğü gibi değil, Gwyn büyüsünü kaybetmeye başlıyor ve Wells ile kasaba üniversitesindeki mevcut bir grup öğrencinin yardımıyla büyüsünü geri alma sürecini takip ediyor.
The Kiss Curse
The Kiss CurseErin Sterling · Avon · 202224 okunma
8/10 puan verdi
Lanetli Öpücük || #KitapYorumu 4/5 • 8/10 Tropes: • Nefretten Aşka • Cadı • Küçük Kasaba Kitap Yorumu: — On üç yıl öncesinde Gwyn Penhaven üniversitesinde okurken derste yaprağı dönüştürmesi isteniyor ve Gwyn yaprağı minik bir dinazora çeviriyor. Onu geri dönüştürmekle uğraşırken Wells geliyor ve dinazoru geri yaprağa dönüştürüyor. Gwyn bu duruma ve Wells'e sinirleniyor. Yıllar sonra Wells tekrar kasabaya dönünce bile hâlâ ondan nefret ediyor. Wells kasabaya dönünce tam Gwyn'in dükkanının karşısına dükkan açıyor. — Merhaba!!!! Okuması inanılmaz zevkli bir kitaptı. Sürekli didişmelerini okumak çok eğlenceliydi. Üstelik tam dozundalardı bence. Zaten kısa bir kitap tek oturuşta bitirip kafa dağıtmalıktı. — Karakterleri çok sevdim. Gwyn inanılmaz eğlenceli bir karakterdi. Wells'e başlarda biraz sinir oldum. Özellikle gelip tam Gwyn'in dükkanının karşısına dükkan açmasına... — Gwyn'in sihrinin kaybolduğu bazı sahneler vardı ve o sahnelerde Wells hemen olaya el atıp onun yerine büyü yapmak yerine onu rahatlatıp tekrar denemesini söylüyordu, o kadar tatlıydı ki. Gwyn yine yapamadığındaysa nazikçe sorup yapıyordu. Evet biraz Wells'e aşık oldum buralarda. — Yan karakterlerde inanilmaz tatlıydı Yavru cadılara bayıldım. VE SÖR PURCİVAL!!! ÇOK TATLIYDI. İlk kitapta da çok sevmiştim ama bu kitapta daha çok detayı vardı. SPOİLER OLABİLİR —Sevmediğim tek kısım Wells'in geçmişte karşılaştıklarını bilmemesi. Kitabın sonuna kadar bekledim ama öğrenmedi. Bu biraz canımı sıktı ama yine de okuması zevkliydi.
9/10 puan verdi
Erin Sterling - Lanetli Öpücük (The Ex Hex #2) Erin Sterling’in büyüleyici atmosferi ve romantizmi harmanlayan Lanetli Öpücük, ilk kitap Lanetli Âşık’ın devamı niteliğinde olup okurları yeniden Graves Glen’in büyülü dünyasına davet ediyor. Bu kitap, Gwen ve Wells arasında filizlenen tutkulu ilişkiyi, Graves Glen kasabasının gizemli büyülü yapısını
Puan vermedi
Lanetli Aşık serisinin ikinci kitap Lanetli Öpücük konusu, karakterleri ve cadılar bayramı atmosferi ile kendine çekmeyi başarıyor. Glaves Glen’de her şey yolundaydı artık Gwyn, annesi ve Vivian ile beraber yeni, güçlü bir cadı meclisi kurmuşlar ve artık kasabanın sihri onların gücünden geliyordu. Muzip Şeyler’de cadı ürünleri satıyor ve kendince
Puan vermedi
Lanetli Öpücük ~ Erin Starling . Aşırı tatlı ve aşırı büyülü bir kitapla selamlar! Lanetli Aşık kitabında okuyup bayıldığım bir karakteri şimdi kendi hikayesinde okumak harikaydı Vivienne ve Rhys’ın ardından önceki kitabın benim için yıldızı olan kuzen Gwyn ile beraberiz. O Graven Glen’deki hayatından çok memnundu. Cadı meclisi, büyü cadı dükkanı ve keyifli bir hayatı vardı. Ta ki Wells gelene kadar Rhys’ın erkek kardeşi, itaatkar evlat olan Wells. Şimdi yeni bir hayat için kasabaya geldi ve tam da Gwyn’in cadı dükkanı Muzip Şeyler’in karşısında yeni dükkan açtı. Birbirinden nefret eden bu ikiliden çok keyif aldım amaa pardon düzelteyim çoğunlukla nefret Gwyn tarafındaydı. İkisinin zıtlaşması, özellikle Ekselansları hitabına aşırı eğlendim. Bir büyünün bizi götürdüğü yere ve birbirlerine çekilmelerine neden olan o öpücüğe bayıldım. Cadı meclisi, bir takım planlar ve kaybolan büyü güçleriyle hem fantastik hem eğlence hem de romantizm dozu öyle dolu doluydu ki bayıldım! Birbirlerinden uzak durmaya çalışmaları ama tatlı atışmaları çok güzeldi Cadıları ve bu kasabayı çok sevdim. Wells görünenin çok ötesinde bir karakterdi ve onun manipüle edilmeye çalışılmasına kalbim çok kırıldı. Bir şeyleri nasıl toparlamaya çalışacağını bilememesi ve Gwyn ile olan bağlarına aşık oldum. Bir de doyamadım dostlar. Bir bu kadar daha olsa bayıla bayıla okurdum! Kesinlikle okumalısınız! “Birinin yaptığı her şeyin doğrudan seninle ilgili olmayabileceğini hiç düşündün mü, Bayan Jones?”
Lanetli ÖpücükErin Sterling · Olimpos Yayınları · 202424 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.