Lanetli Âşık #2

The Kiss Curse [Graves Glen #2]
Orijinal Dil:
İngilizce

2025 56. kitabı
Ben, keyfim ve kahyamın canı şöyle hafif, yer yer komik, aynı zamanda da romantik yani tabiri caizse tam bir chick lit kitabı istiyordu. E kendi canımımı kırıcam hemen aranan kanı bulup okumaya başladım. Derin manalar aramadan, alt metinlerden anlam çıkarmadan şöyle dümdüz okuyup bolca keyif aldım. Gwyn çatlak bir tatlılığa sahipti, Wellsin de zamanla açılan bir tatlılığı vardı. Yavru cadılara ise bayıldım. Hikaye daha uzun olsaydı da gideri olurdu bence ama olsundu, bunada keyfim, kahyam ve ben razı olduk. Doğru beklentilerle doğru zamanda ve doğru ortamda okununca tadından yenmeyen bir kitaptı kendileri. Ben sevdim, pek sevdim.
Kitap Yorumu
2025 23. kitabı
Okunma: 29 Mayıs 2025 20:51
İlk kitapta tanıdığımız Gwyn ve Wells'in hikayesini okuyoruz bu kitapta. Gwyn'i ilk kitapta da sevmiştim sadık ve güçlü biri. Wells gibi karakterleri de seviyorum. Kurallara bağlı başkaları için yaşamaya alışkan birinin sonunda kendisi için birşeyler yapmaya başlamasını okumak her zaman güzel geliyor bana. Cadı konulu olsa da çerezlik yormadan okunabilecek güzel bir kitap.
2025 Okuma Raporları
2025 126. kitabı
Okunma: 24 Kasım 2025 22:09
herkese merhaba. çok beğendiğim bir serinin ikinci kitabıyla geldi misiniz size. #erinsterling den #lanetliöpücük. İlk kitapta cadı vivi ve Rhys Penhallow'un hikayesini okumuştuk bu kitapta ise Vivi'nin kuzeni Gwyn, ve Rhys'in kardeşi Wells'i okuyoruz. Gwyn, muzip şeyler dükkanını işletmeye devam ederken, kasabadaki büyü kaynağını da ailesiyle birlikte kontrol altında tutuyor bir yandan da genç cadılara pratik yapmada yardım ediyor. kasabanın büyü damarlarından daha önce sorumlu olan Penhallow ailesi, Rhys'in hazzetmedikleri vivi ile evliliklerine tepkili. Wells, düğüne bilr gitmemiş. Babasının işine eleştiri getirmesiyle Graves Glen kasabasına dönüp tam da Gwyn'in dükkanının karşısına büyü malzemeleri sattığı başka bir dükkan açıyor. Gwyn ile Wells' in birbirlerine gıcık olması ve bir rakip ilişkisi olarak başlayan iletişimleri birbirinden hoşlanmalarıyla farklı bir şeye doğru evriliyor. Bu esnada kasabaya gelen eski sınıf arkadaşları Morgan’dan sonra Gwyn büyü yeteneğini kaybediyor bu da bu kitabın gizemi. Gwyn karakterini baya seveceksiniz ama bu kitapta sanki vivi karakterine bir yabancılık hissi oluştu bilmiyorum neden. Wells, geleneklerine bağlı kalmaya çalışan kasıntı bir adam ancak içindeki duygulara kendisi de şaşırıyor ve baya bir karakter gelişimine sahip. Bu arada önceki kitapta konuşmaya başlayan kedimiz Purrcival bu kitapta da yine sahalarda. Edgar ondan bahsetmemi istedi. Purrcivalı seviyoruz.
2025 4. kitabı
Okunma: 27 Ocak 2025 03:12
Lanetli Öpücük || #KitapYorumu 4/5 • 8/10 Tropes: • Nefretten Aşka • Cadı • Küçük Kasaba Kitap Yorumu: — On üç yıl öncesinde Gwyn Penhaven üniversitesinde okurken derste yaprağı dönüştürmesi isteniyor ve Gwyn yaprağı minik bir dinazora çeviriyor. Onu geri dönüştürmekle uğraşırken Wells geliyor ve dinazoru geri yaprağa dönüştürüyor. Gwyn bu duruma ve Wells'e sinirleniyor. Yıllar sonra Wells tekrar kasabaya dönünce bile hâlâ ondan nefret ediyor. Wells kasabaya dönünce tam Gwyn'in dükkanının karşısına dükkan açıyor. — Merhaba!!!! Okuması inanılmaz zevkli bir kitaptı. Sürekli didişmelerini okumak çok eğlenceliydi. Üstelik tam dozundalardı bence. Zaten kısa bir kitap tek oturuşta bitirip kafa dağıtmalıktı. — Karakterleri çok sevdim. Gwyn inanılmaz eğlenceli bir karakterdi. Wells'e başlarda biraz sinir oldum. Özellikle gelip tam Gwyn'in dükkanının karşısına dükkan açmasına... — Gwyn'in sihrinin kaybolduğu bazı sahneler vardı ve o sahnelerde Wells hemen olaya el atıp onun yerine büyü yapmak yerine onu rahatlatıp tekrar denemesini söylüyordu, o kadar tatlıydı ki. Gwyn yine yapamadığındaysa nazikçe sorup yapıyordu. Evet biraz Wells'e aşık oldum buralarda. — Yan karakterlerde inanilmaz tatlıydı Yavru cadılara bayıldım. VE SÖR PURCİVAL!!! ÇOK TATLIYDI. İlk kitapta da çok sevmiştim ama bu kitapta daha çok detayı vardı. SPOİLER OLABİLİR —Sevmediğim tek kısım Wells'in geçmişte karşılaştıklarını bilmemesi. Kitabın sonuna kadar bekledim ama öğrenmedi. Bu biraz canımı sıktı ama yine de okuması zevkliydi.
2024 183. kitabı
Okunma: 27 Aralık 2024 17:23
Erin Sterling - Lanetli Öpücük (The Ex Hex #2) Erin Sterling’in büyüleyici atmosferi ve romantizmi harmanlayan Lanetli Öpücük, ilk kitap Lanetli Âşık’ın devamı niteliğinde olup okurları yeniden Graves Glen’in büyülü dünyasına davet ediyor. Bu kitap, Gwen ve Wells arasında filizlenen tutkulu ilişkiyi, Graves Glen kasabasının gizemli büyülü yapısını ve ortaya çıkan yeni tehditleri ele alıyor. Sterling, bir kez daha karakter derinliği, Cadılar Bayramı atmosferi ve çarpıcı bir hikaye ile dikkat çekiyor. Gwyn Jones, Graves Glen’de kurduğu düzenli hayattan oldukça memnundur. Annesi ve kuzeni Vivian ile birlikte kasabanın sihirli enerjisini güçlendiren yeni bir cadı meclisi kurmuşlardır. Bunun yanında Gwyn, Muzip Şeyler isimli cadı ürünleri satan dükkanını başarıyla işletmekte ve genç cadılara rehberlik etmektedir. Ancak her şey, kasabaya Wells Penhallow’un gelmesiyle değişir. Wells, ailesinin kurduğu kasabayla bağlarını güçlendirmek ve kendi hayatını kurmak için Graves Glen’e yerleşir. Gwyn’in dükkanının karşısına rakip bir mağaza açar. Başta bu durum, profesyonel bir rekabet olarak görünse de işler hızlıca karmaşıklaşır. Gwyn ve Wells’in zıtlaşmaları, beklenmedik bir şekilde tutkulu bir öpücüğe yol açar. Ancak bu öpücüğün yalnızca bir büyüden ibaret olduğunu düşünmeleri de işleri kolaylaştırmaz. Durum daha da karmaşıklaşırken kasabaya yeni bir cadı meclisi gelir ve Gwyn’in büyülü güçleri azalmaya başlar. Gwyn ve Wells, birlikte çalışarak bu cadı grubunun kasabadaki planlarını çözmeye ve Gwyn’in kaybettiği sihrini geri kazanmaya çabalarlar. Ancak gerçekler ortaya çıktığında, Gwyn’in güç kaybının sebebi bu ikilinin ilişkisini ciddi bir sınavla karşı karşıya bırakır. Gwyn Jones: Gwyn, güçlü, bağımsız ve kendinden emin bir karakter olarak öne çıkıyor. Cesur kişiliği ve olaylara
2024 189. kitabı
Lanetli Aşık serisinin ikinci kitap Lanetli Öpücük konusu, karakterleri ve cadılar bayramı atmosferi ile kendine çekmeyi başarıyor. Glaves Glen’de her şey yolundaydı artık Gwyn, annesi ve Vivian ile beraber yeni, güçlü bir cadı meclisi kurmuşlar ve artık kasabanın sihri onların gücünden geliyordu. Muzip Şeyler’de cadı ürünleri satıyor ve kendince bazı cadılara yardımcı oluyordu. Bir gün karşı dükkanına Wells Penhallow taşındığında ve aynı tür ürünleri satarak rekabet ortamı oluşturduğunda işler karmaşıklaşmaya başlamıştı bile. Bir de oldukça hararetli bir şekilde tartışırken sonu bir anda öpücükle son bulduğunda bunu her ne kadar büyüye yormak isteseler de aslında ikisi de gerçeğin farkındaydı Wells ve Gwyn’in birbirlerine neredeyse düşmanken bir de rakip oluşlarıyla hikaye daha da keyifli bir hal alırken bu iki düşmanın kasabaya yeni gelen gizemli cadı meclisini araştırmak için birlikte çalışacak olması beni oldukça heyecanlandırdı. Birbirinden uzak durmaya çalışsalar da direnememeleri, Wells’in yumuşak yanı ve Gwyn’in Wells’e karşı adım atmaktan çekinmeyişine bayıldım! Gwyn cesaretli, ne istediğini bilen ve dile getirmekten çekinmeyen oldukça şahane bir karakterdi benim için. Wells’in bunca zaman kendi hayatını yaşamak yerine babasının istediği hayatı yaşaması ve kendine dair bir şeyler yaptıkça duyduğu mutluluğu okumakta bir o kadar güzeldiAralarında ki tutku, birbirlerine karşı koyamayışları ve kısa zamanda kurdukları bağ ile onları okumaktan oldukça etkilendiğimi söyleyebilirim. Özellikle Gwyn yavaş yavaş sihrini kaybederken bunun nedenini birlikte çözmeye çalışmaları, Wells’in onun için yaptıkları derken bu ikiliyi beraber okumaya doyamıyorsunuz. Fakat gerçekler ortaya çıktığında Gwyn’in sihrinin azalmasına sebep olan şey bu ikili için hem büyük bir şok olurken
2024 283. kitabı
Okunma: 26 Aralık 2024 00:00
Lanetli Öpücük ~ Erin Starling . Aşırı tatlı ve aşırı büyülü bir kitapla selamlar! Lanetli Aşık kitabında okuyup bayıldığım bir karakteri şimdi kendi hikayesinde okumak harikaydı Vivienne ve Rhys’ın ardından önceki kitabın benim için yıldızı olan kuzen Gwyn ile beraberiz. O Graven Glen’deki hayatından çok memnundu. Cadı meclisi, büyü cadı dükkanı ve keyifli bir hayatı vardı. Ta ki Wells gelene kadar Rhys’ın erkek kardeşi, itaatkar evlat olan Wells. Şimdi yeni bir hayat için kasabaya geldi ve tam da Gwyn’in cadı dükkanı Muzip Şeyler’in karşısında yeni dükkan açtı. Birbirinden nefret eden bu ikiliden çok keyif aldım amaa pardon düzelteyim çoğunlukla nefret Gwyn tarafındaydı. İkisinin zıtlaşması, özellikle Ekselansları hitabına aşırı eğlendim. Bir büyünün bizi götürdüğü yere ve birbirlerine çekilmelerine neden olan o öpücüğe bayıldım. Cadı meclisi, bir takım planlar ve kaybolan büyü güçleriyle hem fantastik hem eğlence hem de romantizm dozu öyle dolu doluydu ki bayıldım! Birbirlerinden uzak durmaya çalışmaları ama tatlı atışmaları çok güzeldi Cadıları ve bu kasabayı çok sevdim. Wells görünenin çok ötesinde bir karakterdi ve onun manipüle edilmeye çalışılmasına kalbim çok kırıldı. Bir şeyleri nasıl toparlamaya çalışacağını bilememesi ve Gwyn ile olan bağlarına aşık oldum. Bir de doyamadım dostlar. Bir bu kadar daha olsa bayıla bayıla okurdum! Kesinlikle okumalısınız! “Birinin yaptığı her şeyin doğrudan seninle ilgili olmayabileceğini hiç düşündün mü, Bayan Jones?”
2024 887. kitabı
Viv'in kuzeni Gwyn'i okuyoruz, çılgın bir cadıdır, atalarının büyüsüyle kasabayı beslemeye devam etmek istiyor. Rhy'nin kardeşi Wells, Gwyns'in hemen karşısında bir cadı dükkanı açıyor ve kısa sürede birbirlerine karşı romantik duygular geliştiren rakipler haline geliyorlar. Graves Glen'de hiçbir şey göründüğü gibi değil, Gwyn büyüsünü kaybetmeye başlıyor ve Wells ile kasaba üniversitesindeki mevcut bir grup öğrencinin yardımıyla büyüsünü geri alma sürecini takip ediyor.
The Kiss CurseErin Sterling · Avon · 202278 okunma

Erin SterlingYazar · 0 kitap
Rachel Hawkins ismiyle de kitapları bulunmaktadır. Virginia'da doğup Alabama'da büyüyen Rachel Hawkins, ilk kitabı olan tek boynuzlu at, cadı ve prenses içeren gerilim dolu bu roman, öğretmeni tarafından "çok yaratıcı!" ve annesi tarafından "yakıcı bir dahilik eseri" olarak nitelendirildiğinden beri anaokulundan beri yazıyor. O zamandan beri Rachel, çocuklar ve yetişkinler için bir düzineden fazla kitap yazdı (ne yazık ki şimdiye kadar hepsinde tek boynuzlu at yok) ve bu kitaplar yirmiden fazla ülkede yayınlandı. Rachel Hawkins olarak, New York Times'ın çok satanlar listesindeki JANE EYRE'ın Güney Gotik yorumu olan THE WIFE UPSTAIRS'i yazdı. Southern Review of Books bunu "heyecan verici bir yolculuk" olarak nitelendirmiş ve Entertainment Weekly ise "arsenikle harmanlanmış gotik bir gerilim" olarak adlandırmıştır. Son gerilim romanı RECKLESS GIRLS de New York Times listesinde ilk kez yer aldı ve Kirkus onu "sabun gibi, klostrofobik bir sayfa çevirici" olarak nitelendirdi. Rachel Hawkins adıyla modern gotik gerilim romanları yazmadığı zamanlarda, Erin Sterling takma adıyla paranormal romantik komediler de yazıyor. İlk aşk romanı THE EX HEX, Ayın Kitabı ödülünün yanı sıra New York Times ve USA Today Çok Satanlar listesinde de yer aldı. Rachel şu anda eşi, oğlu ve beş kedisiyle (Evet, beş. Biliyor.) Auburn, Alabama'da yaşıyor. Boş zamanlarında okumaktan, yemek yapmaktan ve bir iki hafta sonra bırakacağı çeşitli yaratıcı hobilere yönelmekten hoşlanıyor.