2025 7. kitabı
Okunma: 01 Şubat 2025 01:15
Hang Kang’ın okuduğum her kitabına hayran oluyorum Beyaz Kitap okuduğum hiçbir kitaba benzemiyor, su gibi aktı nasıl bitti anlamadım. Beyaza bu kadar güzel anlamlar yüklemesi beni hep şaşırttı hem de zihnimi açtı Ablası doğumdan iki saat sonra ölmüş bir kadının iç hesaplaşmasını okuyoruz kitap boyunca. Ya ölmeseydi nasıl bir hayatımız olurdu? Çocukluğundan itibaren annesinin her detayını anlattığı bu acı kayıp onu belki hiç olmaması gereken bir noktaya getirmiş. Sanırım hepimiz bütün arızalarımızı çocukluğumuzda ebeveynlerimiz yüzünden ediniyor ve tüm hayatımızı bu arızalarımızı gidermek için harcıyoruz Çok gerçekçi çok etkileyiciydi, merak edenler buyursun okusun
Beyaz KitapHan Kang · April Yayıncılık · 20242,039 okunma
Merhaba, Ben Irmak Türkyılmaz, İstanbul Üniversitesi Kore Dili ve Edebiyatı 2. sınıf öğrencisiyim. 2024 Nobel Edebiyat Ödülü’nü kazanan Koreli yazar Han Kang’ın Türkçeye çevrilmiş dört eseri Vejetaryen, Çocuk Geliyor, Beyaz Kitap ve Veda Etmiyorum üzerine okur odaklı alımlama estetiği bağlamında bir inceleme yürüttüğümüz TÜBİTAK destekli bir araştırma projesi gerçekleştiriyoruz. Bu kitaplar hakkındaki okur görüşlerini toplamak için kısa bir anket hazırladık. 🔗 Anket Linki: docs.google.com/forms/d/e/1FAIp... Katkınız araştırmamız için çok değerli, zaman ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederim. 💛
SEDA YILMAZ
severek doldurdum anketinizi yolunuz açık olsun :)