···Okunma: 31 Ocak 2025 02:43 Yeni aydan merhaba nasılsınız size ulumalık Türk damarlarınızın şaha kalkacağı bir kitapla geldim ben yazarın kalemini çok severim keşke daha çok yazsaydı bende daha çok okusaydım Bozkurtlar iki kitabın birleşimi yayınevi sağolsun iki kitap olan bozkurtları tek kitapta birleştirmiş. Konusuna gelirsek Ötükende huzurlu ve refah bir hayat süren Gök Türkler Çulu kağanın ölmesi ile başa gelen kardeşinin Çinli karısının lafını dinlemesi yüzünden çöküş devrini yaşarlar Kürşad o vakitler daha genç bir delikanlı iken Çinlinin kendi topraklarında söz sahibi olmasından şikayetçi olur amcasına söyler amcasının laf dinlememesi yüzünden Çine akın ettikleri gün Çinde esir olarak kalırlar aradan geçen dokuz yıldan sonra Kürşad kırk çerisi ile birlikte Çin sarayına akın ederler ilk kitap burada biter. İkinci kitap kürşadın akınından sonra esaretten kurtulan Gök Türklerin yeniden dirilişini anlatır Kürşad'ın o akınından sonra ardında kalan oğlunu yıllarca saklamışlardır oğlu Gök Türklerin yeniden dirilmesi ile Kürşad'ın oğlu olduğunu söylemeden kağanın çerileri arasına girer. Kürşad'ın oğlu olduğunu öğrenecekler mi Kürşad'ın Çin sarayına akın ettiler cevabı kitapta bir çok sahnede okurken tüylerim diken diken oldu kesinlikle okuyun derim