2025 3. kitabı
Okunma: 02 Şubat 2025 20:04
Yazarın ilk kitabı olmasına rağmen güzel bir evren sunmuştu. Ben normalde Türk yazar okuyamam ama Merve’nin yazım dili güzeldi. Bence fantastiğe ilk başlayanlar için çok iyi bir başlangıç kitabıydı. Kitapta herhangi bir +18 içerik bulunmamaktadır. Aşkta yoktu ama beni pek rahatsız etmedi. Ama beklemedim birazcık değil yani aşk ögesihatta yazarı da darladım bu konuda. Yazarın bol bol benden çektiğini söyleyebilirim. Okurken çok rahat okuyabileceğiniz bir kitaptı. Baya su gibi akıp gitti. Tabi ki kadın karakterlerin ön planda olduğu ve üzerine bu kardeşlerin taht kavgaları da yaptığı bir kitaptı. Her kardeş birbirinin ayrı kuyusunu kazmıştı. Ve yazarın bol bol Türk Mitolojisine değinmesi de hoşuma gitti. Betimlemelerini beğendim. Benim için azıcık eksik yanı ana karakterlerin geçmişini bilemeyişimiz son 20’lik sayfada buna değinilmişti. Ama keşke en başında olsaydı bu değinilme işi. Onun dışında karakterler oldukça fazlaydı. Bu kimdi olacagınız kadar kalabalık bir kitaptı. Onun harici evrene ilk 20 sayfada giriş yapıyoruz bu biraz daha yavaş olabilirdi. Pat diye evrene daldık. Evren baya güzel dizayn edilmişti ama işleyişine şaşırdım. Gayet ortalama bir kitaptı benim için ben sevdim
ElysianMerve Pınar Kılıç · Epsilon Yayınevi · 202413 okunma