2025 13. kitabı
Okunma: 02 Şubat 2025 23:24
Kapınıza süryanice mektuplar birakilsa, Ve sizin gördüğünüz rüyalar her detayi ile ertesi günü gerçek bir şekilde karşınıza çıksa ne yapardınız? Zulal Aktan , üniversitede eğitimci. Ve bir gece rüyasında Yerebatan Sarnıcı'nda işlenmiş cinayet görüyor . Sabah gözlerini açtığında bunun bir gece önce izlediği belgeselin etkisi olduğuna kendini inandırmaya çalışıyor . Fakat içten içe gördüğü rüyanın etkisinde. Bu yüzden işe giderken Yerebatan Sarnıcı'nın önünden geçmeye karar veriyor. O sırada kalabalığı fark ediyor. Birilerine ne olduğunu sorduğunda ise aldığı cevap tüyler ürpertici oluyor. Bir gece önce Sarnıcı'n icinde bir adam öldürüldüğünü öğreniyor. Kapısına gelen ve olayi sorusturan cinayet büro amiri Cihangir Pars ,genç kadini sorguya alıyor. Olay araştırılırken oldukça ilginç bilgilere ulaşmaya başlanıyor . Bu olayın bir ucu tarihe , bir ucu Zulal'in annesine yani geçmişe dayanıyor. Sır perdesi aralanırken , tüm gerçeklerin yeri değişiyor. Artik hiçbir şey sır olarak kalmıyor. Ve en önemlisi kime güveneceğini öğreniyor insan Baştan sona akici , merak uyandırıcı bir kurgu. Tarihi ve macerayı bir arada vermiş yazar. Sonu ile güzel bir ters köşe olduk yani. Hazırlayın kahveleri çünkü güzel bir macera bekliyor sizi
SilüetDerin Alya Gençel · Cadı Yayınları · 202515 okunma