Merhaba, sizlere bayıldığım bir askeri kurgu ile geldim. PAROLA YAYINLARI çıkan, Tuğçe Aksal kaleminden, #şehadetmilletiçin kitabının yorumu ile geldim. Kitap askeri kurgu ve serinin ilk kitabı. İçerisinden çıkan ayraca bayıldım. Üç kitaptan oluşacak diye biliyorum. Kitap 734 sayfadan oluşuyor. Fakat bu rakam sizi korkutmasın çünkü uzak mesafe ilişkisini konu aldığı için mesajlaşma anları daha çok ve kolayca akıp gidiyor. Böyle mesajlaşma deyince de basit düşünmeyin, okuduğum askeri kurgular arasında favorilerim arasına girdi. Birincisi kitabın başında gerçek olay ve kahramanlardan ilham alınmış olması, ikincisi ise size çift o kadar geçiyor ki anlatamam. Onlarla üzülüyor ve onlarla seviniyorsunuz. Ağladığım çok yer oldu. Şehadet Vatan İçin kitabını okumuş biri olarak Doğukan karakterine hem hayran kaldım hem de çok üzüldüm. Kendi içsel sıkıntıları ve yolculuğunda yanına Doğa gibi birinin gelmesi kader değilde nedir? Akıcı ve etkileyici bir kitaptı. Zaten yazarın kalemine hayranım diğer okuduğum kitaplarını da çok sevmiştim. Serinin devamının da sayfa sayısının bol olmasını umut ediyorum. Zaten öyle bir yerde bitti ki keşke hemen ikinci kitap gelse. Gelene kadar kendi kafamda hayaller kuracağım. O kadar etkiledi beni. Askeri kurgu seven herkese gözüm kapalı önereceğim bir kitap. Kesinlikle bir bakın.
Doğukan geçen sene yaşadığı acı kayıptan sonra sinir krizleri yaşamaktadır. Özel harekatçı olarak zaten bu durumdan uyarı almışken, başka sorun yaşamaması gerekmektedir. Arkadaşının önerisi saçma gelsede hayatının akışını değiştirmek için uygulamaya girer ve Balerin isimli kullanıcıyı bulur. Bulunmak için değil, sadece konuşmak için olduğunu anlayınca onunla iletişim kurar. Konuşmaları daha ileri taşınır ve Doğukan sonunda kendisini biraz daha açar. Doğa’nın tehlikede olması ise Doğukan için bir kırılma etkisi yapar. Artık duygularından kaçamaz. Peki zıt karakterde iki insan bir arada yapabilir mi? Doğukan’ın özel harekatçı olması ilişkilerini nasıl etkileyecek? Uzak mesafe ilişkisi yürüyecek mi? Soruların cevapları ve daha fazlası kitapta. Tuğçe AksalŞehadet - Millet İçin