2025 5. kitabı
Kitap ilk iki kitap gibi çok akıcıydı. Ama ilk iki kitap kadar şahane degildi. Spoiler vermeden söylemem gerekirse bunun bir geçiş kitabı yani sona hazırlık kitabı olarak yazıldığı konusundaki yorumlara katılıyorum. Yazar sona bizi ve kurguyu hazırlamış. Bana game of thrones dizisinin 7. Sezonunu hatirlatti. 7. Sezonda da ana hatlarıyla yalnızca 8. Sezondaki olaylara hazırlık vardı. Evet kitapta devamlı bir şeyler oluyor ama istediğimiz sonu istediğimiz bilgiyi bir türlü alamıyoruz. Sonuca ulaşamıyoruz. Sonuç için beklememiz gerekiyor. -SPOILER ALERT- Yazarın seriyi 5 kitap olarak planladığını okudum. Bu yüzden xaden'ın problemi çözülmüyor. Hatta daha da karmaşık bir hale geliyor. Kitabın sonunda xaden ile beraber, Garric in de venine dönüştüğünü düşünüyorum. Tabii ki bu benim varsayımın kim olduğunu bilemiyoruz. Ikinci kitabın sonunda üzülmüştüm bu kitabın sonunda daha çok üzüldüm. Her şey çözülecek diye bir yığın zaman harcadılar ama hiçbir şey çözülmedi. Evet violet'in ikinci mühür gücü açığa çıktı ama bununla neler yapabileceğini bile anlamadık. Seriye başladığıma ve daha serinin tüm kitapları çıkmadan ilk 3 kitabın hepsini okuduğuma çok üzülüyorm şimdi hikayenin çözülmesi için yıllarca beklemek zorundayız. Umarım 4 Kitapta bir hazırlık kitabı olmaz ve 5 kitap için orijinal bir kurgu bulup, 4 Kitapta xaden x violey çıkmazını çözümler. Ama genel olarak kitabı okurken şunu hissettim, bu kitap bir film veya dizi yapılsın diye yazılmış bir kitap. Bir yandan da yiğidi öldür hakkını yeme seri son zamanlarda satışa çıkan en iyi seri.
Onyx StormRebecca Yarros · Entangled: Red Tower Books · 20251,597 okunma