Hazine avcısı bir babanın kızı olan Lily, babası Duke Wilder'in harita ve notlarını kullanarak turlara hazine avı düzenleyerek geçimini sağlamakta. Yine böyle bir turda on yıl önce kalbini kıran ilk aşkı Leo Grady ile karşılaşır. Macera ise bu ilk aşkın tekrar alevlenmesinden ziyade gezinin bir define avına dönmesi ile hareketlenir.
Macera kısmının doyurucu, romantik kısmının yüzeysel kaldığı bir kitap oldu benim için. Kitabın ilk yarısında aralarında ki yanlış anlaşılmalar çözüldü hemen empati kuruldu. Sanki on yıldır bir tür nefret gelişmemiş gibi. Aralarında ki yanlış anlaşılmasın çözüme kavuşması güzel de biraz daha okurken o duygu değişimini hissedebilseydik keşke. Bana çok geçmedi. Fakat macera kısmın kötü değildi. Biraz film tadındaydı. Özellikle Lily ve Leo'nun define avına devam ettiği kısmı, o doğa durumunu hissettim. Sadece sonunda Leo'nun arkadaşı Bradley'in yaptıkları kitabın gidişatı için mantıklı ama bana göre zorlamaydı. Nicole'u sevdim. Bana daha gerçekçi geldi. Kısaca kitap ne güldürdü ne de öldürdü.
Vahşi KalplerChristina Lauren
Vahşi KalplerChristina Lauren · Yabancı Yayınları · 2024129 okunma