2025 1. kitabı
Okunma: 04 Şubat 2025 16:36
Jordan Lees'in kaleme aldığı "Sırfısıldayan - Sonsuz Labirent", genç okurları büyülü bir maceraya davet eden etkileyici fıstık gibi :) bir roman. Kitap, 2024 yılında Genç Timaş Yayınları tarafından yayımlandı ve 432 sayfadan oluşuyor. Hikâye, on bir yaşındaki Benjamiah'ın etrafında şekilleniyor. Bilim, mantık ve aklın gücüne inanan Benjamiah, sihre asla inanmaz. Ancak, gizemli bir kutuda kuşa dönüşebilen bir kukla bulduğunda, kendini Örülüdünya adlı büyülü bir evrende bulur. Bu tuhaf dünyada, kayıp kardeşini arayan zeki ve kararlı Elizabella ile tanışır ve birlikte tehlikeli bir maceraya atılırlar. Benjamiah, eve dönüş yolunu bulmaya çalışırken, bu büyülü dünyanın kendi geçmişiyle olan bağlantısını da keşfeder. "Sırfısıldayan - Sonsuz Labirent", hayal gücünü zorlayan kurgusu ve sürükleyici anlatımıyla dikkat çekiyor. Eğer siz de büyülü dünyalarda geçen maceraları seviyorsanız, bu kitap tam size göre! Not: Reklam değil. #Sırfısıldayan #JordanLees #GençTimaş #KitapÖnerisi #FantastikRoman
SırfısıldayanJordan Lees · Genç Timaş Yayınları · 2024167 okunma