·384 syf.····Okunma: 17 Ocak 2018 14:47 Genelde serilerin ikinci kitabı geçiş kitabı olur ve çok sakin ilerler. Fakat Vezir oldukça hareketliydi. Karakterler hakkında kritik şeyler öğrendik ve Kitty hakkında öğrendiğimiz şeyler baştaki hikayeyi alıp bambaşka bir yere taşıdı.
Amaa.. Kitty ne yapar ne olursa olsun ben onu sevmeyeceğim. Bir karakter bu kadar bencil ve gereksiz davranışlar sergileyemez, sergilememeli. Kitap boyunca sinir krizi geçirdim. Yetkililere seslendim durdum, alın bu kızı buradan diye. Kitaptaki en sağlam karakter kuşkusuz Knox. Parti kursun oy verelim yani. Gerçi bu fikre fazla uzak değil kendisi..
Kısacası Kitty ve davranışlarını bir kenara koyarsak bence güzel bir seri ortası olmuş. Yazarın dili de oldukça akıcı, okuyucuyu yormuyor. Bu kitap da öyle bir yerde bitti ki üçüncü kitapta neler olacağını merak ediyorum. Kısacası sinir bozucu başkarakterler beni yıpratamaz diyorsanız, alın okuyun. Tavsiyemdir.