···Okunma: 05 Şubat 2025 17:52 Büyük Oyun..
Bağımlılık yapan bir yazardan romantik komedi okumaya ne dersiniz?
İspanyol Aşk Aldatmacası ve Amerikan Ev Arkadaşı Deneyi kitaplarının yazarından yepyeni bir kurgu Büyük Oyun..
Baştan söylüyorum. Ben bayıldım. Mükemmeldi.
Adalyn, kendi ayakları üzerinde durmayı bilen, kimseye bağımlı olmadan her işini kendi halleden, işkolik ve aynı zamanda çok yalnız bir kadın.
Babasının sahip olduğu bir spor kulübünde çalışıyor. Orası onun yuvası ve aynı zamanda tüm hayatı. Ama işler kulübün maskotuna saldirmasiyla değişir. Sosyal medyada gündem olan Adalyn, takıma, kötü hareketleri ile zarar verdiği düşünülerek, babası tarafından küçük bir kasabaya sürgün edilir. Bu kasabadaki futbol takımı yeşil savaşçılara destek olarak hatasını telafi etmesi beklenir. Ama karşılaştığı takım küçük kızlardan oluşan oyunculara sahiptir. Tütü etek giyen, keçi besleyen, çok tatlı ama bir o kadar da yaramaz kız çocukları..
Ama işler bununla da bitmez. Takıma yardım eden antrenör, efsanevi kaleci Cameron'dan başkası değildir. Kasabada gizli bir hayat yaşayan Cam, oldukça huysuzdur.
Ve ikisi de birbirini kasabadan gönderebilmek için iş başına geçerler.
Bakalım hangisi kazanacak?
Resmen İki inatçı keçinin bir köprüde karşılaşmasını okuduğum harika bir romantik komediydi. Bağımlılık yapan iki huysuz karakter. Gerek kasabadaki halk gerek ortam gerek de baş karakterler çok güzel işlenmişti. İkisinin de hem duygusal yoğunluğu hem de karakter özellikleri bana çok fazla işledi. Resmen okurken kendimi onların yanında gibi hayal ettim o küçük kulübede. Çok harika bir ortam yaratmış öncelikle yazar ve su gibi işlemiş kurguyu. Romantik komedi türü okumayı sevenlere net tavsiyemdir. Kitap hem beni çok eğlendirdi, hem de bazı psikolojik durumlar için çok güzel öğütler verdi. Yorumu yazarken bile aklıma geldikçe kitap heyecanlanıyorum. Yazarın cidden harika bir kalemi var mutlaka okumanızı öneririm.