···Okunma: 06 Şubat 2025 00:48 Merhabalar. Uzun zamandır okumak isteyip okuduktan sonrada daha önce okumadığıma pişman olduğum bir kitaptı.
Kitabımız zaman yolculuğu içeriyor. İki soy var. Bu soylarda zaman yolcusu geni taşıyanlar çıkıyor. Gwendolyn'in ailesinde bu geni taşıyanın Charlotte (Gwendolyn'in kuzeni) olduğu düşünülüyor. Ama geni taşıyan Gwendolyn çıkıyor.
Charlotte küçüklüğünden beri zaman yolcusu olduğu düşünülerek eğitilmiş. Gwendolyn ise bu konuda hiçbir eğitimi yok. Biraz sudan çıkmış balığa dönüyor diyebiliriz. Diğer soyda da bu geni taşıyan kişi Gideon. Gideon ilk defa kitabın ortalarında göründü diyebilirim. İlk başlarda Gwendolyni hiç istemedi. Onun başarısız olacağını düşündü.
Kitapta geçmiş zamana gitmemiz çok güzeldi. O zamanların kıyafetlerini, aksesuarlarını ve atmosferini okumak keyif vericiydi. Bu detayları okumak hoşuma gitti.
Dili basit ve akışkandı. Kolayca evrenin içine girebilirsiniz.
Kitabı sevdim ama çok sevdim diyemem. Favorilerim arasına girmedi. Serinin diğer kitaplarında belki bu değişir. Ama okumanızı kesinlikle tavsiye ederim. Herkese iyi okumalar.