2025 11. kitabı
Okunma: 07 Şubat 2025 01:01
#gülsarmalı #payelll SelamBen yine kalemini çok sevdiğim bir yazarın yorumu ile geldim Ben çok severek okudum her zamanki gibi yine döktürmüş . #aşkıyazankadın Vedat ,daha yedi yaşında bindiği arabada nereye gittiğinden habersizdi. Yanında iki çocuk daha vardı . Biri dostu biri düşmanı olacaktı belki kim bilir sormadı, sorgulamadı .Hayat önüne ne engeller koyarsa koysun ona biçtikleri hayatın taşlarını döşeyerek bu yolda ilerledi .Artık zirvede idi önünde kim durabilirdi . Bu yolda ona ayna olan kişi dedesi Seyit Aras idi eski kabadayı sözü geçen bir adamdı .Vural dayısının oğlu bu yolda Vedat'ın yanında hem yoldaştı hem de dosttu. Nazenin ve Ediz , Vedat'ın diğer dayısının çocukları anne babalarını küçük yaşta kaybetmişler. Korhan ve Sinem ise halasının çocukları. Korhan çapkın mı çapkın ama kalbini öyle birine kaptırır ki artık bu yolda kendini kanıtlaması çok zordur. Gülefşan acıların en büyüğünü yaşamış , bir gecede bütün ailesini kaybetmişti hem de en yakını tarafından Ablasını asla unutamıyor, ondan yadigar kalanı da bulamıyordu. Elinde tek bir isim vardı . Vedat Çelebi adı ,namı gibi karanlık ama gözleri buz gibi mavi .Çok istediği şeyi ona o bulabilirdi . Ama bu yolda başka şeyler de feda edecekti, sadece henüz bilmiyordu. Hiç ummadığı anda Aşk kapısını çalmıştı buna ne hazırdı ne de vakti vardı alacağı bir intikam vardı . #alıntı Kürekle atlan her bir toprak yığını yüreğime serpildi. Deli gibi haykırmak, onu mezardan çıkarmak, sarılmak ve her şeyin kötü bir rüyadan ibaret olduğunu anlatmak istiyordum. Kendimi bir kâbusun en kötü yerinde görüyor ve bazen uyanacağım hissine kapılıyordum. Kâhin kadın haklı çıkmıştı, artık kalbimde bir mezar vardı. "O yıllardır ağlıyordu, güleceğim derken bile korkan bir gönlü vardı.." "Kadınlar ne istediğini iyi bilir ama aşkta hep daha fazlasını isterken kafası karışır ve sen onu anlayamazsın, erkeklerde o meziyet yok. İşte o zaman küser, suçlu sen olursun.." Ruhumun ilaci kitaplar #k:455611pa Payelll
Gül SarmalıPayelll · Parola Yayınları · 202483 okunma