2025 4. kitabı
Okunma: 28 Ocak 2025 22:50
Kitabı okurken kendimi kaybolmuş, sıkışmış ve çaresiz hissettim tıpkı Sage gibi.. Sage öldü sandığı ikiz kardeşi Rosemary’nin Willowbrook eyalet okulu olarak bilinen ve herkesin korktuğu o okula 6 yıl önce şizofreni tanısı sebebiyle gönderildiğini öğreniyor. Hem yaşıyor olmasına hem de kardeşinin aslında bir akıl hastası olarak bilinmesine şaşırıyor bir an da tüm hayatı kardeşini aramak ve ona kavuşmak umuduyla doğuyor. Annesinin vefatı sebebiyle ne yazık ki üvey babası Alan ile yaşıyor. Üvey babası arkadaşıyla konuşurken Rosemary’nin okuldan kaçtığını ve yetkililerin onu bulamadığını kayıp olduğunu duyuyor. Kılını bile kıpırdatmayan üvey babası ve yakın arkadaşlarına herhangi bir sebepten kızarak tek başına kardeşinin izini sürmeye o çok korktuğu Cropsey denilen çocukları kokurttukları o canavarın o okulun içinde olduğunu bile bile Willowbrook okuluna gidiyor. Ve roman sırlarla, kötülüklerle, acılarla başlıyor.. Kitap bittikten sonra biraz araştırmam sonucu böyle bir okulun var olduğunu, kitapta bahsedilen bir çok şeyin gerçek olduğunu öğrendim ve çok çok üzüldüm. Eğer bu tarz kitapları seviyorsanız bir çırpıda biterebileceğiniz bir kitap. Yazarımız yine muhteşemdi @ellenmariewiseman #öneri
Kayıp Ruhlar DurağıEllen Marie Wiseman · Arkadya Yayınları · 2023631 okunma