·320 syf.····Okunma: 23 Ocak 2025 00:00 Gerçekten muhteşem bir psikolojik gerilim kitabı!!
O muhteşem konuya gelecek olursak, şizofreni alanında üne sahip olan Dr Viktor Larenz’in 12 yaşındaki kızı Josephine uzun süredir tanımlanamayan bir hastalığa sahiptir. Viktor kızının iyileşebilmesi için doktor doktor gezmektedir. Tanı almak umuduyla gittikleri 22.doktorun muayenehanesinde Josephine ardında hiçbir iz bırakmadan kaybolur. Dört yıl geçer ama Josephine bulunamaz. Viktor olanları kabul edebilmek adına gelen röportaj teklifini kabul eder ve Parkum adasındaki evinde inzivaya çekilir. Bu sırada adada Anna adında şizofreni atakları yaşayan bir kadınla tanışır ve ona terapi vermeye başlar. Seanslar ilerledikçe Viktor Anna’nin sanrılarında Josephine’in son günlerine dair benzerlikler fark eder. Artık gerçek ve hayal, doğru ve yanlış tamamen birbirine girmiştir.
Yazarın kaleminden okuduğum ilk kitap ama kesinlikle son olmayacak. Yazarın yarattığı gerilim ve merakın etkisiyle sayfalar parmaklarınızın arasında akıp gidiyor resmen. Son sayfaya kadar gerçekten neyin ne olduğunu anlayamıyorsunuz. Kesinlikle soluksuz okunacak bir kitap. Bu tarz kitapları sevenler için şiddetle tavsiye ediyorum.
Herkese keyifli okumalar