2025 3. kitabı
Okunma: 07 Şubat 2025 17:32
Yine aşırı abartılan ve yüzlerce satır arasından güç bela 1-2 edebi satır bulup arkaya hüzünlü fon müziği eşliğinde reels konusu olan ve meşhur olan şairlerden biri. Kitap 10 üzerinden 7 ye kadar gelmiş nasıl olmuş anlamadım boşu boşuna zamanımı aldı. 10 şiirde 1 güzel satıra denk gelebiliyorsunuz. Feministlerin daha çok bu kitaplara tepki göstermesini gerektiğini düşünüyorum. Ama hiç bu konudan yakınan birini de görmedim. Tam bir fiyaskoydu. Hiç öyle aman aman bi derin anlamda çıkarmadım şiirlerden. Okumayın, önermem. Sana bir şey soracağım, affet Allah'ım Beş vakit kızlar doluyor camilerine, Beyaz yaşmaklı, beyaz tenli, masum kızlar... Benim bir defa görüşte yüreğim sızlar Sen tutulmadın mı, içlerinden birine? Sana bir şey soracağım affet, Allah'ım Ama ne varsa geyikli gecede idi Bir bilseniz avuçlarınız terlerdi heyecandan Bir bakıyorduk akşam oluyordu kaldırımlarda Kesme avizelerde ve çıplak kadın omuzlarında Büyük otellerin önünde garipsiyorduk Çaresizliğimiz böylesine kolaydı işte
Göğe Bakma DurağıTurgut Uyar · Yapı Kredi Yayınları · 202638,9bin okunma