kocaaa bir merhaba dostlarım,
bugün satırlarımın arasına bu bambaşka dünyaya açılan nagihan ablanın biri sizi düşünüyor adlı kitabı sızdı. dilerim satırlarımı keyifle okursunuz, zira ben büyük bir zevkle yazıyor olacağım.
öncelikle size biraz seri hakkında bilgi vermek istiyorum, genel adı gençlik serüveni olan şu anlık dört olsa da gelecek bir tane daha kitabıyla birbirinden bağımsız kurguları ele alan harika bir seri. kitapların hepsinin kapak tasarımına vurulmuş olduğumu yazmadan geçemeyeceğim dostlarım. benim de uzun zamandır gördüğüm lâkin almakta kuşku duyduğum bir kitaptı, hâliyle almakta biraz geç oldu. fakat okumak hemenciik oldu. ve bir kez daha nagihan ablanın asla ama asla diğer yeni nesil yazarları gibi olmadığını anladım.
neyseeee kitaba olan asıl sevgim ve ilgim ve yorumum asıl burada başlıyor...
her ne kadar nagihan ablanın, yani kitabın yazarının dediği gibi klişe bir konu işlese de ve ben de çerezlik bir gençlik okurum yargısıyla başlasam da, sayfalar arasında kaybolup okudukça hiiiiç de öyle olmadığını anladım, evet, dostlarım, bu kitaba çerezlik deyip geçilmemesini taaaa en başından belirtiyorum. çünkü içinde barındırdığı mesajlar o denli dokunaklı ki... ah, cidden dostlarım, okusanız bile herkes de farklı bir etki yaratacağını bildiğimden bu kısma pek giremeyeceğim.
kitapta olanlar, ah, nasıl yazmalıyım bilmiyorum lâkin beni derinden etkilediğini, bilhassa bazı kısımlarda kendimi bulduğum bile oldu. okurken bazı şeyleri gözümün önünde olmasına rağmen aslında ziyadesiyle bilincinde olmadığımı fark ettim. ve asıl kitabın ben de mahiyetinin farklı ve ayrı oluşu bu nokta da başlıyor. ve yine şunu belirtmeden geçemeyeceğim dostlarım, nagihan ablanın hangi kitabı olursa olsun şu gökkuşağından kopup gelmiş kitaplarında biz varız. ben varım, sen