sarah jio nun eşinden ayrılma süreci ve yazarlığa adım atma sürecini içeren ve içinde güzel tarifleri olan bir kitap (tarifleri denemedim bilmiyorum)
Bu kitap için tam olarak otobiyografi diyemem..Sebebi sadece boşanma ve sonrasında kitap çıkarma vede nasıl kitap yazdığı hakkında bilgi vermiş.
Bunun dışında kitap çıkarmak isteyenler içinde bilgiler vermiş..
Kitapda bulunan güzel sözler..
Taylor Swift: “Sonunda arkanızda olanlar kız arkadaşlarınızdır. Onlardan biriyle görüşün.
Ayrıca zamparalardan da uzak
durun.”
Elizabeth Taylor: “Evet, kalp kırıklıklarım oldu ve yine olacak. Ama benim elmaslarım var.
Bir kadın her zaman kendine elmas
alabilir. Ve aşk kalbinizi katılaştıramayacak kadar güzel bir şeydir. Onları affet canım
ve yeniden sev.”
Dolly Parton: “Şekerim, git saçını yap. Biraz maskara sür ve doğru hissettiğinde evet de. Ama
sana kraliçe gibi davranmasını sağla (zaten
öylesin).”
Whitney Houston: “Kızım, sadece dans et! Eğer seninle dans etmek istemezse de sen gene de dans et.”
Maya Angelou: “Asla bir erkeğin hayatını belirlemesine izin verme.
Kendi davulunun ritmiyle yaşa.”
Adele: “Ona nasıl hissettiğini
bütün çıplaklığıyla anlat. Doğrularını konuşmaktan korkma. Ne kadar hassassan o kadar güçlüsündür.”
Betty White: “Sadece eğlen. Biraz çikolata ye. Kendini o kadar ciddiye alma.”
J.K. Rowling: “Asla sana dünyayı göstermesi için bir erkeği bekleme. Çok çalış ve tatile çık..
daha iyisi, kendine bir yat al.”
Coco Chanel: “Ruj sür. Ama sadece ruj sürmeyi sevdiğin için.” Anne Lamott: “Her ne olursa olsun bunlardan iyi yazı malzemesi olur. Sadece yaşa. Ve dua et.”
Elizabeth Gilbert: “İtalya'ya git. Makarna ye. Ağla, Bir süre kaybol. Kendi yolunu bulacak ve
yeniden âşık olacaksın, söz veriyorum.”
Rahibe Teresa: “Onu affet.
Yaptıklarının yanlışlığını bilmiyor.”
Beyonce: “Sert ama nazik ol.”
Michelle Obama: “İnsanlardan sana saygı göstermelerini iste. Sana nasıl davranmaları gerektiğini göster onlara.”
Audrey Hepburn: “Düştüğünde sakince
ayağa kalk ve bir kruvasan ye.”
Amelia Earhart: “Paris'e yalnız gidebilirsin. Kahrolası uçağı kullan.”
#ireminkütüphanesi