Serinin ikinci kitabı ama ben ikilisi için bir yorum yazacağım. İlk kitapta başlayan merak unsuru bu kitapta çözülmeye başlıyor. İlk kitap baya heyecanlıydı. Ters köşelerde dolu, bazı yerlerde durup hmm şimdi şu şöyle bu böyle diye çözümlemeye çalıştım ama tahminlerim çok farklı yerlere evrildi. Yani şöyle olacak çok bariz dediğim hiçbir şeyi tutturamadım.
Rina Kentin en sevdiğim hikayesi oldu bu seri. Bilenler bilir Cole Nash ve Silver'ın hikayesi en sevdiğim Rina Kent hikayesidir. Bu onlardan daha iyiydi. Burada olaylar, kurgular, gelişim var olan merak unsuru ile hikayeden kopamadık.
Ben normalde çocukluktan başlayan aşkı okumayı sevmem. Hem Cole ve Silver hikayesi hem Asher Reina hikayesi böyleydi ama ikisi de ne sevdiğim hikayeler oldu. Çünkü yazar ikisinde de nefret etme duygusunu ön olana çıkarmış. Tabii nefret duydukları aşkın üstüne çıkamıyor. Bu çelişkiyi okumak keyifliydi. Asher'ın tabi onaylamadığım yaptıkları ve söylemleri vardı ama Rina Kentin tarzı bu. Bunu bilerek okumak gerekiyor kitaplarını.
Bu arada Rinanın God of bilmem ne isimli serisi var oradaki Killian, Asher ve Reinanın oğlu.
Nefret aşk okumayı çok seviyorum. Tam ne okusam dediğim anda güzel bir tercih oldu.