·559 syf.····Okunma: 04 Şubat 2025 18:20 Bir #gençyetişkin türü daha okundu. Tikkat genç kurgu değil. Buna biraz da fantastik ekleyelim, Böyle daha iyi. Yalnız serinin ilk kitabı. Bazı şeyleri anlayabilmek için biraz ağırdan alıyoruz. Ve fantastik diyebileceğimiz unsurlar daha çok paranormal gibi geliyor okurken. Malum başlangıç kitabı.
Birkaç laf diyeceğim şey var. Misal küçük punto yüzünden kör olmam gibi. Ama kağıdın kalitesine bayıldım. Süslemeler falan çok hoştu. Ama bence biraz fazla uzatılmış. Onun dışında yazar gayet yetenekli. Gizem unsuru kitap sonuna kadar devam etti. Ama birden fazla konu üzerinden. Bence bu da iyi bir şey.
Gelelim konuya. Zengin bir aile kızı Güneş Eyüpoğlu. Anne babası ölmüş, halası tarafından yetiştirilmiş. Ancak amcası ile arası yok. Nedenini sonra öğreniyoruz, kesinlikle haklı bir sebep. Güneş bazen şiddetli baş ağrısı ile birlikte tuhaf bir krize giriyor. Ben migren diye düşünmüştüm ama değilmişNeyse kızımız tam bir Buz premses, halası takıntılı soyadlarına. O yüzden böyleler.
Derken hayatına gizemli bir delikanlı giriyor. Kafa karıştıran davranışlarıyla Güneş'in önce sinirini bozuyor sonra onu etkilemeye çalışıyor. Tabii bu süreçte acayip gizemli şeyler de oluyor. Ve akıllara sorular takılıyor.
Eyüpoğlu sırları ne?
Gizemli delikanlı kim ve amacı ne?
Ailesi neden Güneş 'e karşı bu kadar korumacı?
Güneş' in sırrı ne?