Şuana kadar okuduğum en Dark Roman kategorisinde ilk 3 te yer aldı!
Sevdim mi? Offf hem de nasıllll.
Belirtmek isterim kitap DARK içeriklidir.Kitap size uymuyor ise okumayınız!!
Bir yanda küçüklüğünden beri kendisini Covenant Akademi’ de ilk kadın Magnus Princeps olmaya adamış Briony Strait, bir yanda da din adamlarından ve Covenant Akademi’den nefret eden Aero Westwood.Bri’nin takipçisi.
Ateş ve barut gibi değil mi? Aralarındaki kimya muhteşemdi.
Aero tüm tabularınızı yıkacak bir kakrakter.Aero’nun “Love is beneath us.” diyerek sevginin sadece insan uydurması iki kelimeden ibaret olmadığını ve aslında her şeyin eylemlerden meydana geldiğini anlatması o kadar iyiydi ki. Sonunda ona aşık olmadan kitabı bitirmeyeceğinize söz veriyorum.
Yazarın kalemine ve düşüncelerine hayran oldum. Üzerine çok düşünülmüş ve altta yatan sebeplerin boş olmadığı bir kurguydu çok zekice yazılmıştı. Her hareket önceden planlı ve mutlaka altında yatan haklı bir sebep vardı.
Okurken duygudan duyguya geçtim ve bu konuya ilişkin bizim ülkemizde de maalesef ki çok fazla sayıda yaşananlar olduğundan dolayı okuması ağır oldu benim için. Her şeyi hissetim. En ince ayrıntısına kadar.
Hayatın içinden katman katman işlenmiş bir kurguydu.Tam yaklaştım dediğiniz anda başka bir katman çıkıyor ve sonunda tüm teorileri patlatan bir bombayı bırakıp gidiyor yazar.Okurken bazı yerlerde isyan etmedim değil. Kendilerini haklı göstermek ve pisliklerinin gün yüzüne çıkmaması uğruna insanların yapmayacağı pislik olmadığı açıkça ortaya serilmişti. Kendilerine din adamı diyerek, din kisvesi altında yapmadıkları istismar ve bu uğurda ortadan kaldırmadıkları bir kişi dahi yokken nasıl bu kadar rahat yaşayabiliyorlar? Neden böyle insanlar var? Neden!!!
Gerçekten artık herkesin gözünün açılması gerekiyor.
Dark Roman seven arkadaşlarımın okumasını istediğim bir kurgu oldu. Tüm dark sevenlerin Aero ile tanışması gerekiyor.
"Sen benim olduğun kadar ben de seninim. Bu farklı bir şey. İlkel. Bu bir hayranlık ve aşılmaz güven gösterisidir.
Seni sahiplenmek yerine güçlendiriyorum. Sadece sahiplik değil. Biz bunun ötesindeyiz. Onların tanımları, bizim altımızda."
@jescie.hall