OKUYUN, OKUTUN ♡♡♡
2025 2. kitabı
Okunma: 11 Şubat 2025 02:36
Ian Thornton sen nesin. Sen adamlığın kitabını yazmış, karizmanın saf hali, erkekliğin gururusun. Kalk da zamane erkeklere adamlığı öğret, erkekliği öğret. Allah'ım ben bu adama aşık oldum. Böyle bir adamı bulayım nikahı basacağım :)) Olaylar karşısındaki duruşunu çok sevdim. İstediğini elde edişini... birçok bölüm vardı Ian'a tekrar tekrar aşık olduğum. Kadınlar hangi tip erkeklerden hoşlanır diye düşünüyorsanız cevap: Ian Thornton gibileri olur. Dünya üzerindeki hiçbir kadının hayır demeyeceği, deli gibi seveceği erkektir kendileri. En kısa sürede hayatıma bir Ian Thornton bekliyorumm :) Judith McNaught sen bir işi yapıyorsun kızım♡ Yeterince övdüysem şimdi romanımızı incelemeye geçebilirim artık. Kurgu, olay işleyişi, karakterler çok güzel bir şekilde kurgulanmış. Elizabeth ve Ian' ın arasındaki tansiyonu, aşkı ve öfkeyi dibine kadar hissettim. Kesinlikle tavsiye ediyorum özellikle her kadının okuması gerekiyor. Nasıl bir erkekle birlikte olmak istiyoruz bunu çok net bir şekilde anlayabiliriz. Gerçekten hangi erkeğe layığız? Kriterlerimizi düşürmeyelim, hayallerimizdeki aşkı yaşamımızda hiçbir engel yok. Gerçekten sizi siz olduğunuz için sevecek kişileri hayatınıza alın. Diğerleri gelip geçicidir. Bir gün sizden gittiklerinde asla üzülmeyin yeniye yer açtıkları için sevinin♡ #####SPOILER##### Düğün günü Elizabeth düğünü ertelemedi o dedektifi dinlemedi diye çok sevindim. Beni epey şaşırtmıştı. Her şey güzel giderken şerefsiz abisine inanıp seni bebeği gibi seven, prensesi gibi bakan bir adamı nasıl bırakıp gidersin anlamıyorum. Hiç mi güvenmiyorsun adama Elizabeth yazık kafana jdjdjdkd. Son sayfalarda ayrı kaldıkları dönemde Elizabeth için çok ağladım. Kendimi gördüm bir an. Çok duygusaldı. İkisinin çocuklarını çok sevdim. Mükemmel bir aile oluşlarını çok sevdim. Darısı tüm isteyenlere diyorum ve incelememi sonlandırıyorum. Kendinize aşkla bakın♡
MutlulukJudith McNaught · Epsilon Yayınları · 2009828 okunma