2025 13. kitabı
İşbirliği Arkadaşlıktan Aşka Çok konuşan kız & Chill erkek Yarım Kalan Aşk.. Konusu Mak’ın tek bir amacı vardı.. Ölümcül sınavlara katılan tek yakınını ordan kaçırmak.. Ama saraya girmek için Adena’ya ihtiyacı vardı, çok iyi bir terzi olduğu için hem ona muhafız kıyafeti dikmesi, hemde geçirgen özelliği olduğu için onu saraya sokması gerekmekteydi.. Adena ise karşılığında Mak ile saraya girmek ve sınavlara katılan en yakın arkadaşı Paedyn’ı görmek ve her gün ballı çörek istiyordu.. Yorumum Sonunu bile bile yandı yüreğimm Öncelikle bu kitap, Powerless kitabının novellası.. O yüzden Dünya’sına hakimiz.. Adena’yı da ordan tanıyoruz zaten. Bunu belirtmiş olayım.. Adena.. Zaten çok seviyordum, şimdi inanılmaz sevgim arttı. O kadar tatlı biri kiii, çok konuşuyor, kalbi tertemiz ve böyle şifa veren karakterlerden olduğunu düşünüyorum. Aynı ortamda bulunsanız ve o hiç konuşmasa bile -ki bu mümkün değil- size iyi gelir.. Bu hissiyatla okumak inanılmaz keyif vericiydi gerçekten Mak ile olan ilişkileri.. Hani söyleyecek tek kelimem yok.. BAYILDIMMM Bu kadar kısa bir hikayede nasıl bu kadar safe hissettirebilirler inanamıyorum.. Mak..‍‍ Bir süreden sonra sadece Adena’yla sohbet etsin ve biz sadece onu okuyalım istedim çünkü o kadar güzel şeyler söylüyordu ki, kalbimi bıraktım yemin ederim Ve sonu Ay çok ağladımm.. Gerçekten kalbim paramparça oldu ve hüngür şakır ağladım, bir iki cümle vardı sonlarda ve uzun süre kafamda bedavaya yaşayacaklar..
PowerfulLauren Roberts · Beta Byou Yayınları · 2024263 okunma