Rahatlama Kitabı: Hayata Dair Şefkatli Bir Kılavuz
2025 7. kitabı
Okunma: 09 Şubat 2025 00:00
Eğer hayatın temposu arasında sıkışıp kaldığınızı hissediyorsanız, kaygılarınızla başa çıkmakta zorlanıyorsanız ya da yalnızca kendinize birkaç dakika ayırıp ruhunuzu beslemek istiyorsanız, Rahatlama Kitabı tam size göre. Kitabın sunduğu sıcak ve içten mesajlar, zihinsel yorgunluğu hafifletmeye yardımcı olabilir. Özellikle kaygı ve depresyonla mücadele edenler için, bir nevi dostça uzatılmış bir el niteliğinde. ** Matt Haig’in Rahatlama Kitabı, insan olmanın zorluklarını kabul ederken, aynı zamanda hayatın küçük güzelliklerine odaklanmamız gerektiğini hatırlatan, içten ve umut dolu bir eser. Yazarın dürüst ve yalın anlatımı, kitabı yalnızca bir kişisel gelişim kaynağı değil, aynı zamanda içsel huzura açılan bir pencere haline getiriyor. Hayatın karmaşasında bir mola vermek isteyen herkesin başucu kitapları arasında yer alabilecek bir eser. ** Beni yine de biraz hayal kırıklığına uğrattı bazı bölümleri. Daha felsefi, daha Zen kalıplarıyla yazıldığını düşünerek almıştım kitabı. Uzun zamandır kitap okumaya ara verdiyseniz, bu eser yeniden okumaya başlamak için çok uygun bir kitap.
Rahatlama KitabıMatt Haig · Domingo Yayınevi · 20225,5bin okunma