·439 syf.····Okunma: 12 Şubat 2025 12:36 Aynı konulu fantastik kitaplardan sıkıldıysanız size muhteşem bir kitap yorumuyla geldim. Konusu olsun, evreni olsun ilgi çekici ve merak uyandırıcı.
Cassie sıradan bir günde kitapçıda Bay Webber ile koyu bir sohbete dalmıştı. Yaşlı adamın anılarını dinlemeyi çok seviyordu. Çok üzücü ki sohbet bitib biraz zaman sonra Bay Webberin oturduğu sandalyede öldüğünü görüyor. Adam arkasında Cassie için bir kitap bırakıyor. Cassie yaşlı adamdan bir hatıra olarak kitabı kendisiyle eve aparır. Arkadaşı Izzy ile yaşayan Cassie Bay Webberin ölümünü anlatırken, bazı hatırlara dalırlar. Iki arkadaş sohbet esnasında kitabın başka dünyalara kapı açtığını öğreniyorlar. Tabi ilk önce bunun keyfini çıkartsalarda, Izzy bunun çok tehlikeli ola bileceğini , bunu yapmaktan vaz geçmesini Cassieye defalarca söylüyor. Ama kızımız tabikide buna aldırmıyor.
Diğer yandan Fox kütüphanesinde çok daha ilginç kitaplar saklanıyor.
Bu kadar üstün güçler olub da kötü karaktersiz olur mu? Tabii ki de hayır. Çok çok iyi yazılmış kötü karakter vardı da sonu sanki birazcık puf oldu.
Cassie sizi yer yer çıldırta bilir. Ki ben kendisinden nefret etmiştim. Gerçekten konu ve gidişat bakımdan beklenmedik olaylar olan kitaptı.
Smut hiç bir sahne barındırmaz, bi kaç rahatsız olacak ölüm sahneleri dışında mükemmel bir eser. Tavsiyemdir okuyunuz:)