2025 7. kitabı
Okunma: 07 Şubat 2025 19:49
‎‎Merhaba sevgili kitap kurtları bugün sizlere roman tarzında yazılmış bir kitapla geldim ‎Kitapta iki ayrı hayat anlatılıyor ve bu hayatlar bir yerde kesişiyor. Ege, Ahsen ve Gökhan. ‎Ege ve Ahsen yaşadıkları bazı durumlardan sonra bir bina satın alıp birinde kendileri oturmak üzere diğerlerini yoksullara uygun fiyata verirler. Birini de evsiz kalan Gökhan kiralar. ‎Tanışmaları, yaşadıkları, yaşanan olaylar ise insanı derinden yaralayan cinsten. Ah be Ahsen neden gitmedin ki bir psikoloğa? (Yazarımızın kitapta Ahsen'in Ege'ye yazdığı mektubu ayrıca mektup olarak yazıp göndermesi ise mutluluk verici. İnce detaylara bayılırım.) ‎Ege ve Gökhan'ın felsefe, yaşam, ölüm gibi konular üzerindeki konuşmalarından bizler de ders çıkarıyoruz. Kitap tamamen ters köşe bitiyor. Böyle bir son bekliyor muydum, hayır. Kitabı severek okudum. Sizlere de tavsiye ederim. ‎Değinmek istediğim bir yer var kitapla ilgili. Yazım dilini beğendim fakat olaylar biraz hızlı aktı gibi biraz daha betimleme, olayları detaylandırma durumları olabilirdi. Yazarımızın yeni kitabında bunları da dikkate alacağını düşünüyorum. Sevgiyle ve kitapla kalın ‎Yazarımızın kalemine sağlık Yunus Emre Kelleci
Güzel ÖlümYunus Emre Kelleci · İkinci Adam Yayınları · 202411 okunma