2025 17. kitabı
Okunma: 25 Ocak 2025 14:16
Çocuk kitaplarına bayılıyorum. Benim özel zevkim gibi bir şey. Ama şöyle bir durum söz konusu; @thomskagram tam olarak bir çocuk kitabı yazmıyor. Biraz çocukluktan gençliğe doğru ilerleyen yaş grubuna daha çok uyuyor. Yine de şu bir gerçek her yaş okuyucu kitlesine hitap ediyor. Okuyan çocuklar için bir macera, biz büyükler için ise daha farklı yakalayabildiğimiz cümleler olacaktır. Meşhur #malamender serisinden sonra boşluğa düştüm. Seri bitti, tüm gizemler çözüldü. Ancak o evren çok başka bir şeydi. Yeni kitap geldiğini ama başka bir seri olduğunu öğrenince de pek bir sevindim. Nasıl yapıyor bilmiyorum, hem macera hem gizem hem küçük dersler vermeyi harika beceriyor. Dan hayaletleri görebilen bir çocuktur. Onların dinler, sorunlarını çözmekte yardımcı olur. Ama bu yeteneği ona sadece hayaletlerle dolu, gizemli ve tehlikeli bir dünya sunmakla kalmaz; aynı zamanda sırlarla dolu bir maceranın da kapılarını açar. Ama yalnız değil. Uzun süredir ona yardım eden gizemli hayalet Simon var. Simon göndermediği tek hayalet bu arada. Ve bir gün belasını bulur. Lanetli illüzyonları olan ölü bir sihirbaz ve karanlık planları olan bir hırsız, her adımda Dan'in peşinde! Dan, bu zorlu görevde sadece hayaletlerin yardımına değil, kendi cesaretine ve zekasına da güvenmek zorundadır. Bir sonraki kitaba geçmek için sabırsızlanıyorum Epope dehşet ve ibretle tavsiye eder
Dan ve ÖlülerThomas Henry Taylor · Timaş Yayınları · 2024169 okunma