Merhabalar arkadaşlar,
Sevgililer gününüz kutlu olsun . Ben bu emperyalist sistemin dayatmalarını pek sevmiyorum açıkçası. Sevene her gun sevgililer günü. Ayrica sevgi sadece karsi cinse hissedilen bi duygu değildir. Allah'ın yarattığı herseydeki güzelliği görüp sevmek gerektigine inanıyorum. Doğayı ,agaclari ,kuslari ,kedileri, sosyo kültürel ya da sosyoekonomik ayrım yapmadan insanları sevebilmek en guzeli bence sevginin. sevebilmek gerçekten nimet, Rabbimin bize verdiği bir nimet.
Bugünkü paylaşmak istediğim kitapta da sevgi yoksunu insanların neler yapabileceğini bir kez daha okudum. Kardeş sevgisinin önemini, kitaba da ismini veren yüz yüze öyküsüyle, eşler arasindaki sevgi kavramini Başkomser Enver ve eşi Müncibe ile , Bencilliği ve kendini herseyden çok sevmeyi Al Karasi öyküsünde ve uzatmiyayim çok daha fazlasini kitabı okudukça siz de göreceksiniz.
kitabımız Yeşim Yörük kaleminden nobella sayılabilecek dört uzun öykü'den oluşan polisiye bir kitap. Gizem'in ve gerilimin doruklara çıktığı, nefesimi tutarak ve elimden birakamadan okuduğum bir kitap oldu. Ayrica benim gerilim olarak ilk okuduğum kitap ve artık biliyorum ki son olmayacak. Çok heyecanlıydı. Ayrica Enver komser ve esi Mucellanin konuşmaları beni benden aldı. Aslinda tam da bizim toplumumuzu yansıtan diyaloglar. Ve hic mi birşeyi tahmin edemezsin yaaa o kadar güzel kurgular ki inanin her öykü sonunda olaylar ortaya cikarken aaaaaaOldum . Yeşim hanimin polisiye kitap dalında ödülleri olduğunu da soylemek isterim ve bunu kitabı okurken de çok çok iyi hissettiyir size. Çok başarılı. Ayrica beni resmen duygudan duyguya sürükledi. Kitabı okurken kendi kendime sesli güldüğüm, korku ve heyecandan nefes almayi unuttuğum , gözlerimin dolduğu duygulandiğim anlar ve bazen gülerken ağlamak yada ağlarken gülmeye gecmek de bunlara dahil.
Yesim hanımın 3. kitabiymis bu kitap ben kalemini ilk bu kitapla tanidim ve sevdim . Diger kitaplarini da en kisa zamanda okumayı diliyorum. Hangi tarz kitap okumayi severseniz sevin be ce bu kitabi seçeceksiniz. Bana güvenin. Okurken Enver baskomsere sinir olabilirsiniz ona da garanti verebilirim. Ama bu bile duyguyu ne kadar yerinde hissettirdigini gösteriyor aslinda .
Yine çok uzattım. Kitaplarla ve sevgiyle kalın. Ama mutlaka okuyun. OKUYUN. Yüz YüzeYeşim Yörük
Yüz YüzeYeşim Yörük · Herdem Kitap · 202551 okunma