Okumamak için o kadar direndim ve yavaş okudum ki ayrılmak istemiyorum galiba. Ah nagihan yarattığı o muhteşem evren ve karakterler. Betimlemeler diğer 3 kitapta olduğu gibi bu kitaptada da o kadar etkilediki.Olaylarin en farklı gittiği kitaptı galiba düellolar olsun varislerin değişmesi olsun .Kitap istediğim şekilde bitti diyebilirim nova o kadar olgunlaştıki bu süreçte gözümün önünde büyüdü..Daren sırf senin için ayrı kaç tane kitap yazılır bilmiyorum mükemmel bir karakter hatalarını bile hata olarak göremiyorum. Ayzer bu kitapta çok çok daha iyi işlenmişti hem iç dünyası hem de novayla olan iletisimleri.Sina ve Sonay benim tatlı ciftim o kadar güzeller ki o kadar huzur veriyorlardı.Arın gerçekten ilahi lord yer yer kızdığım noktalar olmuştu bu kitaba kadar ama bu kitapta diğerleri gibi aslında yapılan hatalar ve nedenleri açık bir şekilde ifade edildiği için iç dünyalarını da daha iyi anladık.Erim e çok sinir oldum gerçekten o kadar kırıldım ki novadan daha fazla bile olabilir.okdemir zayıf ama etkileyici bir karakterdi bence.kitap için eleştirilerime gelecek olursak tanricalar yer yer sıktı gerçekten ve lillithten daha büyük bir şey bekliyordum daha heybetli daha iz birakacak.Novanın tanrıça oluşu ve gökyüzü varisligi hakkı da daha fazla şey olması gerektiğini düşünüyorum sanki oralar hava da kaldı. İyisiyle kötüsüyle bir serinin sonuna geldik kalbimde hep yer etmeye devam edecekler..Nagihan da kesinlikle fantastik tarzda yazmaya devam etmeli