İyi akşamlar arkadaşlar sizlere okurken etkesinde kaldığım bir kitapla geldim.
Kitap psikoljik gerilim ve aşk kitabı. Açıkçası gerilim tam dozundaydı ve sonucunu merak etmemizi sağlayordu.
Kitap yazar @aynilyuksel hanımın #kışgüneşi kitabı.
Daha önce de yazarın #yazayazı kitabını severek okudum.
Yazmayı seven çeşitli yazıları olan ve bastırmaya çalıştığı bir romanı olan Selen Önder İzmir'de yaşamaktadır. Ama kitabını bir türlü bastıramaz ve aldığı bir kararla İstanbul'a taşınır. İstanbul'da bir otele yerleşir ve iş aramak için ilanlara bakar ve ünlü yazar Sonay Çelikel'in asistan aradığını okur ve hemen başvuru yapar.
Sonay Seçilecek kişileri incelerken Selen'in onun kitabını Okudugunu görür ve asistan olarak Selen seçilir.
Selen sevinçle yazarın Büyükada'da olan evine taşınır. Ve zamanla birbirlerinden hoşlanırlar ve Selen ailesinin karşı çıkmasına rağmen Sonay'la evlenir.
Evlendikten bir müddet sonra Selen kocasının tuhaf davranışlarını görmeye başlar ve bu davranışlar kötü yönde ilerlemeye başlar, sanki o adam gitmiş yerine bir cani gelmiştir.
Evde yalnız kaldığı bir gün yaşadığı bir olay onun için sonun başlangıcı olmuştur. Şimdi ne yapacaktır?
Selen nasıl bir hayatın içine girdi?
Sonay'ın geçmişi ve sakladıkları nedir?
İşte bu soruların cevabını ve dahasını bu harika kitap da bulacaksınız mutlaka okumalısınız diyorum.
Bana bu güzel kitabı tavsiye eden @sevtapeken_ canıma çok teşekkür ederim. İnşallah bir çok güzel kitapları birlikte okuruz.
@aynilyuksel
Ange Yayınları
@sevtapeken_
@kitapcilginlariokuyor
#neokudum #okudumbitti #instakitapyorumu #instakitap #instabook #bokstagram #vuslatınkitapkurtları #sevtaplaokuyoruz #aynilonuryüksel #heryerdeokuyanlar #kitaplaryolda
Kış GüneşiAynil Onur Yüksel · Ange Yayınları · 202365 okunma